Evlere yakın Motordan uzak olsun ....Olmamı be ya
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Evlere yakın Motordan uzak olsun ....Olmamı be ya
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)merak ettim şimdi bu parçaları. nassı bişi acepp..
foam party
:mrgreen:
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Bi Living After Midnight olsun, bi Breaking The Law olsun, bi Night Crawler olsun Boğaz Köprüsü'nde terso hareketler yaptırıyo adama...
Buyrun Ikarus Sendromuna davet!!! Allah hepimizi korusun!!
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
YOK
İstanbul
0 Rh (+)Siz bilirsiniz kullanan sizsiniz ben bence cevap yazdım sence sorun yoksa , bence hiç sorun yok![]()
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
Muzik canlı canlı yada yerinde dinlenilir.Ama şehir içinde motor üzerinde asla.
regal 2007
İstanbul
0 Rh (+)tesisat düzgün yapılırsa neden olmasın cok zevkli oluyo
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Çantanın ön tarafına kolonları koycan içinede mp3 çalar bide anfi işlem tamam
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)ben de dinliyorum ....(dinliyordummmmmmmmmm:( .)ama tek kulaklık takıyorum,bu kez de müzik sesi çooook az geliyo yinede idare edilir...
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)şu çorbaya bi kaşıkta ben atayım ... yawwww niye dinlenmesin mesela ben kendi imalatım cep telefonumun kulaklığını kaskıma düzenledim otamatik durumunada aldımmı hem radyo hem mp3 hemde tlf.görüşmelerimi 4 4 lük yapıyorum yolada,trafiğede,motorumada, kendimede gayet hakimim .... hatta eskişehirde örneği yolu kaybeden bizden kopan 4 tekerle gelen kino ve okan bana gayet rahat ulaştı ve buluştuk....
hadi bakalım ne tehlikesi var kolaylık ve zevkinden başka sizi tatlı su motorcuları sizi![]()
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
regal 2007
İstanbul
0 Rh (+)kulaklıkla falan olmaz arabadakı gibi dinlemek lazım
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)