İlkokuldaki matematik hocan kimdi Ozzy?? Motor başına 25 kişi ediyo len!!ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)İlkokuldaki matematik hocan kimdi Ozzy?? Motor başına 25 kişi ediyo len!!ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
Hakkatten ya 25 kişi edio.Eee diğer 15 kişi kim tanıyormusunuz?moonchild Nickli Üyeden Alıntı
neyse konuyu dağıtmayalım![]()
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Onlarda motorun içinde bulunuyo![]()
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Benim motor 40 kişi almaz abi... Ben varım ya? Taş çatlasa 35 yani!!
We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Artan 5i speedye veririz onun sisibarı kırıkya arkası daha geniş
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RR'dı eskiden
İstanbul
A Rh (+)Heeee bak o olur!! Yalnız bendeki 34 kişinin saltoya falan hazır olması lazım...
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Hallederizzz
FZ6 Fazer
İstanbul
A Rh (+)"Ey çömezler" derken Tırtıl adaylarıda bu gruba giriyomu memet abi ...Aksu Nickli Üyeden Alıntı
![]()
ama kırıp dökme konusunda üstüme yoktur...
yok yok bana hep bozuklar denk geliyo .... heheee
memet abim ankaraya sağlam motorla gelip bozuk motorla dönmek istemiyorum ben ama ... :P
Jour Ambiguous :evil:
34 VH 7413
541 301 83 62
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)ozıı abım hatırlarmısın yalovaya gıderken en az 50 motordan bahsedılmıstı de spedy sız 20 motor gelın yeter dedı de ben saydım tam 19 motorduk nereye 1000 kısı toplasan festıvalde o kadar ınsan yoktu :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:ozzymania Nickli Üyeden Alıntı
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Olur olur bir gün oda olur
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)