malum toplumumuz erkekleri ellerinde çuvaldızla gezerken iğneleri mıknatıslara yapıştırıyorlar hepinci Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)malum toplumumuz erkekleri ellerinde çuvaldızla gezerken iğneleri mıknatıslara yapıştırıyorlar hepinci Nickli Üyeden Alıntı
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
Karı koca arasına girilmez...
YOK
İstanbul
0 Rh (+)Yine yapmışsın yapacağını ozzzyyyyyozzymania Nickli Üyeden Alıntı
İnci öğretmenim boşver sen onları bırak istediklerini söylesinler bırak onlar öyle mutlu oluyolaranladın dimi ne demek istediğimi incim
![]()
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Kim karıştırdı gene ortalığı niye kızdırıyosunuz sitemizin bayanlarını Haaa
Sancezz cuma yandın benden sölemesi
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Size gerçek bir hikaye anlatayım, sene 1980 Bayrampaşada bir servis firmasında çalışıyorum büronun arka sokağında bir patırtı koptu gittik baktık bir adam elleri kelepçeli evden çıkartılıyor arkasından 2 adet ceset , benim yanımda duran biri bağırdı kelepçeliye ulan ben yapmasını bilmiyormuydum, sordum hayırdır hemşerim adam anlattı, meğer ölenlerden biri adamın eski karısıymış, ben bunları 2 sene önce benim yatak odamda yakaladım hiçbirşey demedim giyinin gelin dedim,geldiler onlara madem birbirinizi istiyorsunuz o zaman hemen boşanma davası açayım sizde evlenin dedim ve yaptım evlendiler, aynı kadın bu seferde yeni kocasını aldatmış adamda çekip silahını hem kadını hemde aşığını öldürmüş, o yüzden bağırdım adama ben yapmasını bilmiyormuydum diye.
YORUM SİZİN
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
herşeyden önce insan neden aldatır bunu sorgulamak lazım.
Ben şahsen ben motorumun üzerine gül koklamayı düşünmüyorum.Bazen başka güllerle ufak tefek sohbetimiz oluyor ama önemsiz derecede.
Bizim aşkımız bir üst modele kadar değil hurdalığa kadar :P
regal 2007
İstanbul
0 Rh (+)insan boşlıga düştüğü için aldatır
YOK
İstanbul
A Rh (+)bence açgözlülük,merak,birkereden birşey olmaz
aldatmanın sebebi bunlar
halbuki ne farkı varki bir bayanın diğer bayandan bir erkeğin diğer erkekten
insan gibi yaşamayı dürüstlüğü v.s v.s bildikten sonra
Privert Driver
Neden hemen aldatılan aldatan diye sıfatlar koyuyorsunuz.
Belki aldatana tercih edilen kişi demek daha doğru olur, aldatılanada tercih edilmeyen kişi.
Ne var yani bunda bu kadar büyütülecek tercih edilmesini bilin olsun bitsin.![]()
Bir dosta yazık hem yıllardır ona buna telefon açmaktan sermayeyi telekoma yükledi.
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)ben zaten yanmısım abıı ramazandayım bır ay ızın verınde soneyım yoksam cok basım agrıyacak :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)