şu ehliyeti bi alayım gidip evinden alıcam milleti valla
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)şu ehliyeti bi alayım gidip evinden alıcam milleti valla
the wind determines the way of falling leaf
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)yaaa gelmek ısteyen dostların olmaması ne kotu bırsey yada gelemıyorlar organıze olamıyorlar benım tanıstıgım bır kac regalı olan dostum var onların bu sıteden haberı yok oradada boyle olsa gerek :| :|getto Nickli Üyeden Alıntı
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
regal raptor
İzmir
0 Rh (-)hakkı abi toplantı saatini 20:30 yapalımmı ne dersin oruç açıp gelecekler olabilir anca yetişirler ne dersin.
motorda son karar R&R
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)olabilir. ama zaten orada 5 dk oturup kalkamayı düşünmüyorsun heralde. bence o gün uzun bir gece olacak.deep-impact Nickli Üyeden Alıntı
regal raptor
İzmir
0 Rh (-)yok be abi sen gidiyoz diyene kadar oradayım allahın izni ile. :D
motorda son karar R&R
RR class
istanbul
B Rh (+)21 i cuma uygun bana buyuk bi aksilik olmazsa orda olcam. ama su buluşulacak yerin tam nerde olduğunu bilmiyorum kroki fln çizerseniz iyi olur.. alsancakta boş boş turlamayalım sonra![]()
![]()
![]()
okay
B rh(+)
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Haydi İzmir.....
Hakkı kardeş, bir geldin pir geldin, hoşgeldin, iyi ki geldin...
yol yapalım yol
Yalova'dan , Speedy kardeşinizden , hepinize kucak dolusu sevgi saygı...![]()
![]()
![]()
regal raptor
İzmir
0 Rh (-)1. Hakkı ( saat 20:00 den itibaren İzmirin her noktası benim için uygun)
2. Serdar (Deep-impact)
2. Emre
4. Kızılelma
5. Apron83
evet arkadaşlar apro n83 kardeşimizle beraber sayımız beşe ulaştı.son gaz devam cuma kadar bakalım kaç olucaz.ben 10 kişi oluruz diyorum varmı arttıran.
motorda son karar R&R
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)Kıbrıs Şehitleri sokağının en sonuna doğru sol tarafta. Punto'nun önünde benim kırmızı şimşeği görürsün. sen gelince ben seni kapıda karşılarım.apron83 Nickli Üyeden Alıntı
hakkı
DL1000
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)