abi bunlar higway hawkın ayaklıkları bunlar 40 ytl ye imkansızda arkadaş nası bişi yaptırıcak onu merak ediyorum buna benzerse iyi olur (:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)abi bunlar higway hawkın ayaklıkları bunlar 40 ytl ye imkansızda arkadaş nası bişi yaptırıcak onu merak ediyorum buna benzerse iyi olur (:
Yunus Emre
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)ıllahı yeaksım farını zealsunun farı yaptın degıstırdıgın dıger parcalar kesın yıne zealsunundur yaa abım sen nıye gıdıp bı zealsun almadın boyle gıderse senın motorun adı regal-zealsun-raptor olcek :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :Pyeaks Nickli Üyeden Alıntı
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)regal zealsun raptor deil olum zeal raptor olcak :D:D :mrgreen: :mrgreen:
zaten verdim bugün motorumu tamire açıp bakıcaklar sorun ne diye :(:( büyük ihtimalle dişliden sorun emre ltd den dişlileri de istedilermi yandık 1 haftadan aşşağı göndermiyolar :( motor yatıcak 1 hafta civarı :(
Yunus Emre
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)yaa dostum ne dıyım hep derım al caksın herseyın ılk elını ıkıncı ael mala hıc guvenmedım 2 el tlf aldım kac sefer bozuk cıktı yanı olay ıkıncı elın herzaman guvensızlıgıyeaks Nickli Üyeden Alıntı
![]()
:(
![]()
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)olum napim para o kadara yetti öğrenci adamız biz kredi kartımız falan da yokki taksite girelim peşin paraya aldık işte
Yunus Emre
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)ah ulen ah ole bır konustunkı ıcım cız ettı ıddadan tutturam para sana zealsun gorunumlu regal raptor alcem soz :P :P :P :P :P :P :P :mrgreen:yeaks Nickli Üyeden Alıntı
VT 750 C4
İstanbul
A Rh (+)şşş olum tamam başlığa bak konuştuğumuz şeylere bak fazla dağıtmayalım konuyuneyse ben kaçtım ii geceler hadi
Yunus Emre
Yamaha Virago XV 535
Denizli
B Rh (+)Hakkı arkadaşımızın yaptırmaya niyetlendiği yolcu ayaklığından ben de istiyorum. Titiz bir insan olduğu anlaşılıyor, eminim kullanışlı bir parça elde edecektir.hakkı Nickli Üyeden Alıntı
Msn den ulaşıyorum sana.
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)arkadaşlar şekli tamamen ön ayaklıkla aynı olacak. aliminyum malzemeden yapılacak. üzeri nikelaj kaplanacak. lastik konusuna gelince, sanayide bir çok desende lastik var. uyum istenirse ön ayaklıktaki lastiklerde değiştirilebilir. böylece takım olmuş olur. orjinal ön ayak lastikleri kalıp enjeksiyon yöntemiyle imalatı yapılmıştır. bu nedenle aynısını sadece serviste bulabiliriz. şu anda lastik arayışındayım. bulduğum örneklerin resmini çekip koyacağım. aralarında seçim yapabiliriz. lastik konusuda netleşince isteyenlerin adını bir başlık altında toplayacağım.
hakkı
DL1000
Eskişehirİyi fikir valla, benden +1
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)