Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu
Toplam 39 adet sonuctan sayfa basi 21 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

yeaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yunus Emre Aytaç
    Öğrenci
     VT 750 C4
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    abi bunlar higway hawkın ayaklıkları bunlar 40 ytl ye imkansızda arkadaş nası bişi yaptırıcak onu merak ediyorum buna benzerse iyi olur (:
    Yunus Emre

sancezz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yuksel cetıner
    drıver
     regal raptor 250cc
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı yeaks Nickli Üyeden Alıntı
    ben yaşar komutanımkine baktım onu yaşar komutanımda görmeden önce bende yapmayı düşünüyodum fakat vida yerleri uymaz yerine oturmaz falan diye cesaret edemedim yaşar komutanım bana cesaret verdi :D en kısa zamanda bizim servise getirticem o arka parçayı komple o parça zealsun un 150 lik cruiser ının demiridir....
    demirin üstünde ayaklık koyma yeri çanta koyma yeri sisy bar var bende en kısa zamanda takıcam çok şık duruyor

işte resimleri

ıllahı yeaksım farını zealsunun farı yaptın degıstırdıgın dıger parcalar kesın yıne zealsunundur yaa abım sen nıye gıdıp bı zealsun almadın boyle gıderse senın motorun adı regal-zealsun-raptor olcek :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :P :P
    ***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***

Yunus Emre Aytaç
    Öğrenci
     VT 750 C4
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    regal zealsun raptor deil olum zeal raptor olcak :D:D :mrgreen: :mrgreen:

zaten verdim bugün motorumu tamire açıp bakıcaklar sorun ne diye :(:( büyük ihtimalle dişliden sorun emre ltd den dişlileri de istedilermi yandık 1 haftadan aşşağı göndermiyolar :( motor yatıcak 1 hafta civarı :(
    Yunus Emre

yuksel cetıner
    drıver
     regal raptor 250cc
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    regal zealsun raptor deil olum zeal raptor olcak :D:D :mrgreen: :mrgreen:

zaten verdim bugün motorumu tamire açıp bakıcaklar sorun ne diye :(:( büyük ihtimalle dişliden sorun emre ltd den dişlileri de istedilermi yandık 1 haftadan aşşağı göndermiyolar :( motor yatıcak 1 hafta civarı :(
    yaa dostum ne dıyım hep derım al caksın herseyın ılk elını ıkıncı ael mala hıc guvenmedım 2 el tlf aldım kac sefer bozuk cıktı yanı olay ıkıncı elın herzaman guvensızlıgı :(
    ***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***

Yunus Emre Aytaç
    Öğrenci
     VT 750 C4
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    olum napim para o kadara yetti öğrenci adamız biz kredi kartımız falan da yokki taksite girelim peşin paraya aldık işte
    Yunus Emre

yuksel cetıner
    drıver
     regal raptor 250cc
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    olum napim para o kadara yetti öğrenci adamız biz kredi kartımız falan da yokki taksite girelim peşin paraya aldık işte
    ah ulen ah ole bır konustunkı ıcım cız ettı ıddadan tutturam para sana zealsun gorunumlu regal raptor alcem soz :P :P :P :P :P :P :P :mrgreen:

Yunus Emre Aytaç
    Öğrenci
     VT 750 C4
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    şşş olum tamam başlığa bak konuştuğumuz şeylere bak fazla dağıtmayalım konuyu neyse ben kaçtım ii geceler hadi
    Yunus Emre

innocentbystander - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Aydin Sahin
    İnşaat Mühendisi
     Yamaha Virago XV 535
     Denizli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    4
    Alıntı hakkı Nickli Üyeden Alıntı

şimdi bu imalat aşamasında bana katılmak isteyen var mı? "benim artçımında ayakları geniş yere bassın" diyenler el kaldırsın. gerekirse yeni bir başlık açıp altına liste olarak isimleri yazalım. malum sanayide dökümcüler bir parçanadan nekadar çok olursa işin yaptırılma imkanı okadar artıyor. bazen bu tür şeylerde 1-2 parça için uğraşmak istemiyorlar. yeni yapılacak olan ayakların montajı sırasında sadece üzerindekiler sökülüp yerine yenileri takılacak.
    Hakkı arkadaşımızın yaptırmaya niyetlendiği yolcu ayaklığından ben de istiyorum. Titiz bir insan olduğu anlaşılıyor, eminim kullanışlı bir parça elde edecektir.

Msn den ulaşıyorum sana.

hakkı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

hakkı özboyacı
    Makina Mühendisliği
     suzuki DL1000
     İzmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    arkadaşlar şekli tamamen ön ayaklıkla aynı olacak. aliminyum malzemeden yapılacak. üzeri nikelaj kaplanacak. lastik konusuna gelince, sanayide bir çok desende lastik var. uyum istenirse ön ayaklıktaki lastiklerde değiştirilebilir. böylece takım olmuş olur. orjinal ön ayak lastikleri kalıp enjeksiyon yöntemiyle imalatı yapılmıştır. bu nedenle aynısını sadece serviste bulabiliriz. şu anda lastik arayışındayım. bulduğum örneklerin resmini çekip koyacağım. aralarında seçim yapabiliriz. lastik konusuda netleşince isteyenlerin adını bir başlık altında toplayacağım.
    hakkı
    DL1000

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    İyi fikir valla, benden +1

Sayfa 3 Toplam 4 Sayfadan BirinciBirinci 1234 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)