Herkese merhabalar, 2016 daytona 6c kullanıyorum ve orijinal zinciriyle 16 bine yaklaştım ve artık zincir beni değiştir demeye başladıAbiler piyasada malum bir çok marka model var. Ben O ring zincir takmak istiyorum. Çevremdekiler DID marka takmamı söylüyor ama ücret olarak biraz fazla gibi geliyor. Bir SFR markasında zincir buldum 160 lira gibi bir ücretle daha önce hiç duymuş ya da deneyimlemiş var mıdır bu zinciri. Ayrıca bir şey sormak istiyorum bizim daytonalar için 124 bakla olarak biliyorum bu bilgim doğru mudur? Ve dişli takımı ölçüleri nasıl olmalıdır? Şimdiden çok teşekkür ederim... Tekerimiz düz bassın...

Yamaha XV950R Bolt
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (-)
Abiler piyasada malum bir çok marka model var. Ben O ring zincir takmak istiyorum. Çevremdekiler DID marka takmamı söylüyor ama ücret olarak biraz fazla gibi geliyor. Bir SFR markasında zincir buldum 160 lira gibi bir ücretle daha önce hiç duymuş ya da deneyimlemiş var mıdır bu zinciri. Ayrıca bir şey sormak istiyorum bizim daytonalar için 124 bakla olarak biliyorum bu bilgim doğru mudur? Ve dişli takımı ölçüleri nasıl olmalıdır? Şimdiden çok teşekkür ederim... Tekerimiz düz bassın...