| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
EskişehirYakala İnci Hoca'yı dicem ama çok da iyi konuşmayacak kanaatindeyim.
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)dostum motorun orjınal kalsın mekanık aksamına dokunma onun dısında canvar gıbı motordur![]()
![]()
![]()
![]()
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)ben buraya mesaj yazmıştım noldu kim sildi ki?çok acaip mesajım noldu yaaaaaaaaaa?
neyse hoşgeldin ..bende bir zamanlar dd100 kullanıyordum...sana hayırlı olsun inşallah....
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Eyvah birtane daha 100 lük kullanan, kardeşim hoş geldin aramıza İnci hocamız bu konuda en tecrübelimiz 100 lük motor nasıl kullanılamaz hale getirirlir İnci hocam sana detaylı anlatır, ama sana ilk tavsiyelerden de anlayacağın gibi sakın motorunda tadilat yapma bırak olduğu gibi kalsın.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
raptor 250 DD
Muğla Marmaris
0 Rh (+)evet şimdiye kadar gayet memnunum. özellikle benzin sarfiyatı konusunda. nerdeyse benzinle çalıştığını unutacağım.DD100 le uzun yol yapan oldumu acaba?? denemek istiyorum ama güvenebilirmiyim bilmiyorum.. (Bu arada neden eyvah????)
hoşgeldiniz Aircon , eyvahın nedeni şu , belki bir zaman sonra motorunuzun performansı size yetmeyecek bu durumda sakın ama sakın yürüyen aksam ile oynayıp modifiye etmeye çalışmayın. İnci hocamız bunu yaptı.bu işlemi yapan usta motoru,şaseye tam sabitleyemediğinden sıkıntı oldu
sizdeki model , 100 CC lik ve su soğutmasından yoksun olduğu için motorunuza bir hareret göstergesi taktırın ( gerçi bu modellere takılabiliyormu bilmiyorum ) bu şekilde uzun yol deneyin ama yolda kalma ihtimali her zaman olabileceği için ücra yerlere gitmeyin , gideceksenizde bir grupla gidin.
Üyelik kayıtlarınızdan marmariste yaşadığınızı belirtmişsiniz. bence yakınlarınızada bu motordan aldırın. Marmaris grubunu oluşturun.![]()
![]()
![]()
caponord
Samsun
B Rh (+)kardeşş hoşgeldin... hayırlı uğurlu olsun .. kazasız günler arızasız geziler dilerim....
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
İstanbulkardeşim hayırlı olsun bende yaklaşık olarak 5 aydır kullanıyorum ama biraz yetersiz kaldıgını söyleyebilirim belkide benim şansım ama baya bi problem çıkardı umarım seni motorunda aynı şeyler olmaz şehir içinde iş gören bi motor ama uzak yol deneyimi için bence yeterli olmayabilir kazasız belasız sürüşler rüzgarın bol olsun
34 bf 349
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Aramıza hoşgeldin arkadaşım.Motorun uzunda gider gaz açarken abartmadığın sürece yormadan sakin sakin fizana bile gidersin.Ha birde hangi şehirde oturduğunu avatarında görebilirsek seviniriz
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)