hoşgeldin aramıza. bu 100 lk modeln cidden tipi coş hoş. bnde ilk bundan almak istemiştm tabii class modelini gorene kadar![]()
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR class
istanbul
B Rh (+)hoşgeldin aramıza. bu 100 lk modeln cidden tipi coş hoş. bnde ilk bundan almak istemiştm tabii class modelini gorene kadar![]()
![]()
okay
B rh(+)
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)iyidir iyidir ama 100 lük olarak kabul edip binene gayet cici bir makina......
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)evet güzel makine aslanburclu komutanımın dediği gibi 100 olduğunu kabul ederek bidiginde çok şık bir alet.
güzele gülze kullan allah kaza bela vermesin tekerine taş değmesin
aramıza da hoş geldin..
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :?: :?:
BU BU BU SANKİ BİR YERDEN TANIDIK MI?....AMANINNNNNNNNNNNN
![]()
![]()
![]()
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
raptor 250 DD
Muğla Marmaris
0 Rh (+)öneriler ve fikirler için çok teşekkürler. bu benim ilk motorum ve zaman zaman yeterli gelmesede marmaris'te şehiriçi için gayet rahat ve pratik bi motor. şimdiye kadar "ah keşke bi 250lik olsaydı" demedim şimdiye kadar. tabii uzun yolu düşündüğüm zaman elbette yükselticem modeli. yaklaşık 1 ayda 10 tane turist beni durdurup fotograf çektirdi mini raptorumlabeni ilk cezbeden şeyi sıradışı görüntüsü olmuştu zaten. ama ilk başta en zorlandığım şey vites olayı oldu. otomatik olduğu için vites değişimde gazı iyi ayarlamak gerekiyo. yoksa 20 nin üzerine çıkmıyor. ama alıştım artık. Bir de bu motorun gerçek ismi ne?? yani en çok kullanılan ismi? burda 2 bayii var. birisi YELLOW ROCK diyor. diğeri REGAL diyor. bu arada üzerine kandi takma ismim olan "aircon" yazmıştım. bi tamirci gördü. "bu neymiş ya? Haaa aircon. bilirim iyi motordur" dedi.....
ben en iyisi raptor diyim.
![]()
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Komtanım o Çift silindir değilmiydi niye tek var üstünde yoksa bu İnci hocamın motoru değilmi
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
DD250
İstanbul
0 Rh (+)bendede var 100 lük makineden uzun yola gidiceğini sanmam bence pek zorlama sıkıntı yaratabilir şirin motordur dediğin gibi ilgi çekiyor ama her zaman bu ilgi yeterli olmuyor kazasız sürüşler umarım hep böle tatmin eder seniaircon4x4 Nickli Üyeden Alıntı
![]()
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)hoş geldin sende aramızaa...
Hayatta Kalabilmek İçin Bir Ömür Veriyoruz
Bir Ömür karşılığı bir Ömür yani Ne Saçma
Varmıdır Bizi Bu Hale Geitiren
Galiba
Ben Her Bahar Aşık olmam Ama,
Her Bahar Gitmek İsterim
Gittiğim Olmadı hiç, Ama Olsun
İstemekte GÜZEL Değilmi....
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)resimde görüldüğü gibi ya zaten kim çift silindir derki benim bildiğim 250 cc altı motorlar tek silindirdir.bakma bazı servis ve ustaları 2 silindir diye işlem yapmalarınayenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
![]()
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)