okan sanırım sen sanırım sana anlatmak istediğim şeyi tam olarak aktaramadım. konu hakkında mailin bende mevcut istersen msn den anlatabilirim uzunca regal raptor için motosiklet yağları kompresyonu yeterli olmadığı için eksiltme sorunu yaşatıyor ve yüksek devirli makinalar için yapılmış olan yağlar yağ sıyırma ve kompresyonu sağlayan sekmanları tarafından kaçırma yapıyor. bu nedenle ben magnatecten memnunum. sanayideki osman usta için bişey diyemem çünkü ben Castrolde çalışıyordum konu hakkında imal aşamasından kartere konulma süresine kadar gelişen süreç için bilgi istersen verebilirim.
vuruntu konusunda gözlerimde gördüğüm kol çıkarma denilen işin çok çok ileri safhasını bahsediyorum. yağın temelde olan görevi yağlama yapmak, motoru temizlemek, soğutmak, kompresyonu ideal ayarlarda olmasını sağlayıp bir nevi conta vazifesi yapmasıdır.
konuya katılamamın sebebi ise piyasadan ucuz yağ kullanmayan ve motoruna uygun yağı seçmek isteyen kimselere bilgi vermekti. bu arada yağlama kilometresi hakkında ne diyeceksin kaç kilometre uygun eski kullandığın yağ için?önereceğin belirli bir rakam var mı?