grolof üstadım tekrar merhaba vermiş olduğun bilgiler için teşekkür ederim. Uzun zamandır bende foruma girmiyordum motorda sıkıntı olunca insan hatırlıyo formuşuan bende Şanzıman sıkıntısı var Ahmet usta ile Demirtaşa gösterdim motoru şanzıman değişmesi gerek fakat şanzıman haricinde diğer parçalarında değişmesi gerek diyolar örneğin bilye takımı yağ pompası hilaller gibi parçalarda değiştirmek gerek diyorlar şimdi ben arızalı olmayan parçayı değiştirmek istiyorum sağlam olan bilyeler yağ pompası hilallerin değişmesini istemiyorum hatta 2.el şamzuman alıp bozuk olan dişliyi değiştirmek istiyorum neden tüm parçaları değiştiriyorlar bu konuda kafam karışık ben şuan bir usta bulup şanzımanı açtırıp nelerin değişmesi gerekiyorsa onu değiştirmek istiyorum yanlış mı düşünüyorum tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak isterim

DAYTONA
İSTANBUL- AVRUPA YAKASI
0 Rh (+)
şuan bende Şanzıman sıkıntısı var Ahmet usta ile Demirtaşa gösterdim motoru şanzıman değişmesi gerek fakat şanzıman haricinde diğer parçalarında değişmesi gerek diyolar örneğin bilye takımı yağ pompası hilaller gibi parçalarda değiştirmek gerek diyorlar şimdi ben arızalı olmayan parçayı değiştirmek istiyorum sağlam olan bilyeler yağ pompası hilallerin değişmesini istemiyorum hatta 2.el şamzuman alıp bozuk olan dişliyi değiştirmek istiyorum neden tüm parçaları değiştiriyorlar bu konuda kafam karışık ben şuan bir usta bulup şanzımanı açtırıp nelerin değişmesi gerekiyorsa onu değiştirmek istiyorum yanlış mı düşünüyorum tecrübeli arkadaşlardan bilgi almak isterim