| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
Hyosung GV250 (KERATA)
Ankara-Mamak
A Rh (+)Ellerinize sağlık 60 kilo ben bunu denesem artık bedavaya yol alırım o zaman :D
İnsafsızlıklarınız İnfazınız Olacaktır...
RegalRaptor 250E9B (KOÇ) (Anı yüklemesi tamamlandı) 2017-2021
Hyosung GV250EFİ (KERATA) (Anı yüklemesi devam ediyor) 2021-

regal raptor 250cc daytona
ankara
AB Rh (+)
regal raptör 250E-9
samsun
0 Rh (+)150 lik elden jikleli tekli karbüratör diye googleden aratırsan aynısını bulursun,90-100 lira cıvarında manifoltuda 47 liraya aldım.
https://urun.n11.com/yedek-parca/mct...ili-P209247413
linki burda.
gaz telinin değişmesi gerekiyor gaz teli karbüratörün içinden geçiyor.birde karbüratörün arka tarafına uygun bir hava hortumu bulmanız gerekiyor ben eski hava hortumunu kesip yenisini onun içine monte ettimki filtrenin olduğu kutuya tam uysun diye.50 yada 100 lira verip işi bilen birine yaptırabilirsiniz ortalama hepsi 250 liranıza mal olur.
manifoltun bağlantı yeri biraz daha kalın olduğu için dört tane cıvatayı kontra somun takarak sökmeniz gerekecek aynı diş 4 tane saplama cıvata ile manifoltu monte ettinizmi gerisi çok kolay.
ben çok memnun kaldım motorun marşına dokunduğum anda çalışıyor her iki tarafta eşit benzin aldığı için çok dengeli çalışıyor ve poatylatma yapmıyor.
zaten bir tek rolantı ayarı var birde hava ayarı var ikili karbüratörde hem emişi hemde benzin hava karışımını eşit yapabilmeniz lazım yoksa dengesiz çalıştığı gibi bujinin biri benzinin heposini yakamadığı için yada hava ayarı daha az olduğu için çiğ gaz atıyor ve kısa zamanda kurum bağlıyor.
Sormak istediğiniz bir şey olursa beni telefonumdan arayabilirsiniz.
CELİL (21.August.2018), Eray Aksoy (12.March.2019), Mehmet A. (21.August.2018), Raci06 (25.August.2018) Bunu beğendi.
GÜROL OFLUOĞLU
ATAKUM-SAMSUN
regal raptör 250E-9
samsun
0 Rh (+)https://www.rialli.com/motosiklet-ye...-elden-jikleli
Bu karbüratör yada buna benzeyen 150 lik bir karbüratör aynı işi görecektir
CELİL (21.August.2018), Eray Aksoy (12.March.2019), kurt (24.August.2018), Mehmet A. (21.August.2018) Bunu beğendi.
GÜROL OFLUOĞLU
ATAKUM-SAMSUN
CBF 1000A
Ankara
B Rh (-)Cok faydali bir bilgi emeginize saglik
Güney Afrika da bir siyah, Avrupa da bir Asya lı, İspanya da bir anarşist, İsrail de bir Filistin li, San Cristobal sokaklarında bir maya yerlisi, Almanya da bir Yahudi, Türkiye de bir motosikletçiyim.
Subcomandante Marcos

Yamaha XV950R Bolt
İstanbul - Çekmeköy (Anadolu Yakası)
A Rh (-)abi faydlı bilgpaylaşımın için teşekkürler bu fiyatlarla herkes buna döner zaten![]()
regal raptör 250E-9
samsun
0 Rh (+)https://www.denizmotortr.com/mct-250...rator-manifold
İlk verdiğim linkteki manifold bitmiş burda her ikisi bşr arada satılıyor. Tek gereken 4 tane saplama cıvata ve bir tane hava hortumu
Not.. Linkteki resmi sağa sola doğru kaydırın
CELİL (22.August.2018), Eray Aksoy (12.March.2019), Mehmet A. (22.August.2018), newmoon06tr (23.August.2018), Raci06 (25.August.2018) Bunu beğendi.
Konu grolof tarafından (22.August.2018 Saat 21:09 ) değiştirilmiştir.
GÜROL OFLUOĞLU
ATAKUM-SAMSUN
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)