Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 17 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

FURKAN SAMARA
    öğrenci
     regal raptor spyder
     antalya
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    5
    Teşekkür ederim allah sizede kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Bugün bir ustaya debriyaj sorununu göstermeye gittim,motoru kullanıp görünürde bir sorun yok dedi binmeye devam et dedi.Ancak şanzıman da dişlilerin aşınmaya başladığını hissettim gibisinden bir şey söyledi.2014 modellerde şanzıman problemi oluyor mu? Ve bugün motorumda trafikte bazen 1 e geçirmek te zorluk yaşıyorum.Cevaplarsanız sevinirim
    cicada (18.September.2018) Bunu beğendi.

cicada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Deniz Motör
    Hemşire
     RR Daytona (GANDALF)
     Köyceğiz / MUĞLA
    Beğenmiş
    2,022
    Beğenilmiş
    990
    Alıntı furkanesk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Teşekkür ederim allah sizede kazasız belasız binmeyi nasip etsin.Bugün bir ustaya debriyaj sorununu göstermeye gittim,motoru kullanıp görünürde bir sorun yok dedi binmeye devam et dedi.Ancak şanzıman da dişlilerin aşınmaya başladığını hissettim gibisinden bir şey söyledi.2014 modellerde şanzıman problemi oluyor mu? Ve bugün motorumda trafikte bazen 1 e geçirmek te zorluk yaşıyorum.Cevaplarsanız sevinirim
    Merhaba
    Şanzuman problemi hemen hemen her modelde var. Normale göre daha gevşek zincir kullanmaya özen göster. Sert ve keskin kalkışlardan uzak durmaya çalış. Zincir bakımlarında ön dişliyi sökerek milde boşluk oluşup oluşmadığını kontrol et. Motor yağ bakımlarını aksatmadan yapmaya çalış. Daha uzun süre kullanabilirsin....

1 e geçmekte zorlanman konusunda anlam veremedim.
    Zafer (18.September.2018) Bunu beğendi.

CELİL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

CELİL ÜSTÜN
    HÜR GENERAL
     YAMAHA XVS950A
     İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
    Beğenmiş
    53,604
    Beğenilmiş
    7,103
    Merhaba Furkan ses zincirden geliyorsa zincir baklalarında kitlenme olabilir bolca yağlayıp bir süre test edilir kitlenen zincir baklası açılırsa ses gider açılmazsa zinciri değiştirmek gerekir veya zincir koruma saçına değiyor olabilir ama ses zincirden değilse motorun içinden geliyorsa debriyaj balatasının tasından (baskıdan) geliyor olabilir farklı bir ustayada kontrol ,teyit ettir bence kolay gelsin
    cicada (16.October.2018), FouL (16.October.2018), Raci06 (17.October.2018) Bunu beğendi.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)