Aramıza hoş geldin allah kaza bela vermesin inşallah
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Aramıza hoş geldin allah kaza bela vermesin inşallah
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RR class
istanbul
B Rh (+)hoşgeldin aramıza. müzik olayın hoş izmir taraflarına uğrarsan burdaki raptorcularn haberi olsun bi eğlence ii olur
okay
B rh(+)
250E
İstanbul
A Rh (+)hosgeldin aramiza ., bu arada ben de davulcuyum ., rock N roll![]()
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)Hoş geldin....
Hayatta Kalabilmek İçin Bir Ömür Veriyoruz
Bir Ömür karşılığı bir Ömür yani Ne Saçma
Varmıdır Bizi Bu Hale Geitiren
Galiba
Ben Her Bahar Aşık olmam Ama,
Her Bahar Gitmek İsterim
Gittiğim Olmadı hiç, Ama Olsun
İstemekte GÜZEL Değilmi....
dadyw class 9b
Ankara
B Rh (-)davulda sanat yönetmenimiz ''dogane'',gitar-vokalde ben deniz bi de bascı bulduk mu REGALROCK festivali hazır yani :P
RR250D/2007
İstanbul
B Rh (+)Hoşgeldin rigormortis. kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim.
Nick i görünce tıp branşından zannettim seni. eskiden çeşitli forumlarda ben kullanırdım o nick i.Bir an şaşırdım da. :?
34 UY 5765
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)hoşgeldin kardeşşş
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Hoş geldin Rockçım rammsteinım...Angaralılar aldı başını gitti hadi bakalım...REGALROCK festivali neden olmasınki duyduklarıma göre HONDO piyanistmiş size gitar var eee bizdede azda olsa bağlama var Rock festivalinin araya anadolu ezgilerinden bizde patlarız...Seneye olan geleneksel buluşmayada süper olur...
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)dostum aramıza hosgeldın sefa geldın en kısa zamanda yuzunu goster bıze tanıyalım senı :D :D
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)ankaralım hoş geldin sitemize ve aramıza
(gayrimenkül danışmanlığı dediğin emlakcılıkmı her hal öyledir öyleyse ank.nın ne tarafında bu işle meşgul oluyorsun eryaman tarafında isen daha inceden bi görüşelim o bölgeden bir ev almak istiyorumda)
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)