Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 20 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Alıntı okan Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı emrahss Nickli Üyeden Alıntı
    Yaşar Baba'ya +1.
    Okan Efendi, sen bugün nassı bi kıyak yaptın anlatıver gadaşum, hehehe
    benimkiside buna benzer bi olaydı amma....ben sooradan yetiştim gazman gibi.....ehehehhe.....bide kask cezasıyla işi bitirdim ... polis kanki saolsun.... :mrgreen: :mrgreen: banada afferim....

Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

yeaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yunus Emre Aytaç
    Öğrenci
     VT 750 C4
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aman ha ehliyetsiz çıkmayın ben yakalandım 2 gün önce mahkemeye sevk edildim 1 ay hapis cezası 30 günü 20 ytl den 450 ytl para cezasına çevrildi otoparka 90 milyon verdim motoru çıkarmak için bide ruhsat sahibine ceza kestilermi kesmedilermi bilmiyorum onada ulaşıp onunda parasını ödiycem.........
    Yunus Emre

RoS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat gökoğlu
    İşsiz
     A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
     Sinop
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    işte ben cok goruorum burda cıkanları yeaks ayda 1 temizlik oluor dun gecede aynı olay vardı geleni alıorlar geleni alıorlar acaip cok insanlar yakalanmıs bi de tek girişli tek cıkıslı sinop kacacak yerde hiç yok
    Hayatta Kalabilmek İçin Bir Ömür Veriyoruz
    Bir Ömür karşılığı bir Ömür yani Ne Saçma
    Varmıdır Bizi Bu Hale Geitiren
    Galiba
    Ben Her Bahar Aşık olmam Ama,
    Her Bahar Gitmek İsterim
    Gittiğim Olmadı hiç, Ama Olsun
    İstemekte GÜZEL Değilmi....

Evettttt Yunus Emre nihayet yazdın. bu arada bana rüşvet olarak vereceğin böreklerde gitti ama olsun. buraya yazaman çok daha önemli. ancak 2. ye yakalandığın vakit cezalarda 2 ye katlanıyor.bu durumda toplantılara gelmende zor gözüküyor.... Fırsat bu fırsat bundan sonraki toplantılarda vur patlasın çal oyanasın sabahlara kadar eğlenelimmmmmm
    nı ha ha ha ha ( amma hainim değilmi emre ? )

Bu arada Yunus emreye neden ehliyetsiz trafiğe çıkıyorsun bakıyimmm fırçası atmak isteyenler buyrun atın

yeaks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yunus Emre Aytaç
    Öğrenci
     VT 750 C4
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    abi çok kötüsün ya :(:(
    Yunus Emre

MaRaNtZz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Hamit İLKADLI
    Bilgi İşlem
     Regal Raptor DD250-9B Çok Yakında
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı yasinsubay Nickli Üyeden Alıntı
    yanlıs bir hareket gibi gorunsede bence dogru :mrgreen:

Katılıyorum.... :P
    _Saygılarımla...
    >>__MaRaNtZz__<<

serhat kodaloglu
    Maden Mühendisliği
     e9b
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı yeaks Nickli Üyeden Alıntı
    aman ha ehliyetsiz çıkmayın ben yakalandım 2 gün önce mahkemeye sevk edildim 1 ay hapis cezası 30 günü 20 ytl den 450 ytl para cezasına çevrildi otoparka 90 milyon verdim motoru çıkarmak için bide ruhsat sahibine ceza kestilermi kesmedilermi bilmiyorum onada ulaşıp onunda parasını ödiycem.........
    Ruhsat sahibi de 150 civarı birsey oduyor olması lazım. Ama kesinlikle ruhsat sahibinede ceza kesiyorlar.
    MESAFENİ KORU

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Ehliyetsiz yakalanmanın cezası otopark çekici parası hariç 533 ytl peşin 709 ytl taksitle ödersen, benim Osman yakalanmıştı ondan biliyorum, aynı ceza ruhsat sahibine de kesilir haberiniz olsun.

Bazı savcılar yanlış bir uygulama yapıp araba ehliyeti olanlara yetersiz ehliyet cezası kesiyorlar buda 250 YTL civarındadır ama motosiklet ayrı statüde bir araç olduğundan yetersiz ehliyet değil ehliyetsiz cezası uygulanmalı zaten çoğu yerde uygulama böyledir.

Yetersiz ehliyet B sınıfı ehliyetle E sınıfının kulanabileceği araçları kullanırken geçerlidir.

Araç bağlama olayı apayrı bir uygulamadır, yani aracın bağlanması ehliyetsiz olduğunuzdandır, çevirme anında bile aslında ehliyetli biri motoru bağlanmadan alabilir ben bu uygulamayı neden böyle yapmadıklarını söylediğimde polis bana biz motoru rehin alıyoruz ya adam hakime çıkmadan kaçarsa diye bağlıyoruz dedi bende böyle bir uygulama yok benim motorumu verin bağlanmasın dedim o zamanda bana bizde sanığı nezarete atarız dediler işte esas doğru uygulama budur.

Yani sizlerin küçümsediği ehliyetsiz araç kullanmanın uygulaması aslında şahsın derhal yakalanıp en yakın karakola götürülüp ifadesi alındıktan sonra savcıya çıkarılması ve savcının da bir mahkeme günü belirleyip sanığı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakmasıdır, çünkü sen aslında yasayı çiğniyorsun suçlusun yani suçun ispatlanana kadar polis isterse göz altı süresini kullanıp seni nezarete atar orada bekletir, ayrıca bu konuda sabıkada aldığınızı biliyormuydunuz aslında sabıka değilde fişleniyorsunuz aynı suçu 2 kere üst üste işlerseniz işte o zaman yandınız hapis cezası paraya çevrilmiyor sizi içeri tıkıyorlar ve bidahada ehliyet alamıyorsunuz.

BU KONUYU CİDDİYE ALSANIZ İYİ OLUR.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

BULL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

BÜLENT ERGİN
    Sikorta
     Aprilia Pegaso 650ie
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    walla ara sıra yapıyorlar böyle
    o zamanda ne uçan kurtuluyor ne kaçan...
    haydi çocuklar motora

ÇeLeBi MuRaT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

izzet murat muslu
    işçi
     RRaptor
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Neyin nerde olacağı belirsiz kış diyipte kimse kontrollerin olmacağını düşünmesin.Artı ehliyetsiz sürmeyi kapsamlı düşünürsek sürücüye bişe olur birine çarpar vs vs...Millet vekilinin oğlu olman lazımki kurtulasın :P
    IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY

Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)