Merhaba 07 li Dostlar,
Etkinlik ve buluşmalar halen yapılıyor mu ? Motorum Mayıs - Haziran gibi olacak.O yüzden gezilere gelmem zor.Ancak buluşmalara katılıp en azından tanışmak isterim.İnşallah sizlerden birileri halen aktiftir ?
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Merhaba 07 li Dostlar,
Etkinlik ve buluşmalar halen yapılıyor mu ? Motorum Mayıs - Haziran gibi olacak.O yüzden gezilere gelmem zor.Ancak buluşmalara katılıp en azından tanışmak isterim.İnşallah sizlerden birileri halen aktiftir ?

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
Merhaba Celil Abi.ilker Akgül arkadaşımız daha halen forumlara girip çıkınca yazıp sormak istedim.Üzüldüm açıkcası.Yazmanızda bir mahsur yoksa neden ayrıldıklarını sorabilir miyim ? Neyse,o halde bayrağı bizler devralacağız demektir bu.Koca Antalya da RR topluluğu yok dedirtmeyelim yani![]()

YAMAHA XVS950A
İstanbul - Büyükçekmece (Avrupa Yakası)
0 Rh (+)
VİRAGO 535
Antalya
AB Rh (+)kalpler ayrılmasın yeterki herkeze selamlar
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
CELİL (20.Şubat.2019), Eray Aksoy (20.Şubat.2019), newmoon06tr (20.Şubat.2019), Ömer (21.Şubat.2019) Bunu beğendi.
ilker akgül ANTALYA-MERKEZ

Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
Ankara
0 Rh (+)OF COURSE, AIR FORCE

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
Selamlar İlker Bey.Sizin ve Celil Abinin zamanında bana yaptığınız desteği unutamam.Çok yardımınız olmuştu gerçekten.İnşallah tekrar sıfırdan başlayıp güzel bir topluluk oluşturabiliriz ? Sizlerden öğreneceğimiz çok şey olduğunu düşünüyorum.Destek ve katkınızı yine her zamanki gibi esirgemezsiniz inşallah![]()
VİRAGO 535
Antalya
AB Rh (+)
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ilker akgül ANTALYA-MERKEZ

BMW R1200GS
İstanbul - Büyükçekmece
0 Rh (+)Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)Antalya da ikamet etmekte olan arkadaşları bekliyoruz.Ara sıra yazıp başlığın yukarıda kalmasını sağlayacağım ki yeni gelen biri olursa daha kolay görebilsin.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)