Merhaba Arkadaşlar,
Sizlere danışmam gereken bir konu var.Aslında bunu özelden de sorabilirdim ama belki başkasına da faydası olabilir düşüncesiyle bu başlığı açmaya karar verdim.
Bildiğiniz üzere Temel,Güvenli ve ileri sürüş eğitimlerini alacağım.Uluslararası akreditasyon ve belgelere sahip Motto Akademi ve 5Sriders arasında ikilemde kaldım.Motto nun ücreti 12 saat için 1300 lira ve 125cc den 700cc ye kadar üç farklı motorda eğitim veriyor ve ehliyet sınavı dahil olmak üzere garanti veriyor.Yine tüm güvenlik ekipmanlarını da kendileri sağlıyor.Ayrıca kupon verip kask,mont ve diğer ekipmanlar için %20 indirim sağlıyor.Eğitmen ise İlhan Hoca.
5Sriders ise paket eğitimi sunuyor.Her eğitimin fiyatı 1000 lira ve o da yaklaşık 10 saat sürüyor.250 cc ye kadar motor temin ediyor ancak 500cc üzeri motoru yok ve kiralamak gerekiyor.
Tavsiyenizi maddi durumu gözetmeden yapmanızı rica ederim.Zira alacağım eğitimin kalitesi ve güvenilirliği benim için çok daha önemli.Sorum bu iki akademi den hangisini tavsiye edersiniz ? Belki bildiğiniz,duyduğunuz vardır diye düşündüm ?
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)