Geçmiş olsun. Gülü sevenin dikene katlanması bu oluyor işte.
Umarım gönül rahatlığı ike binersin motoruna (Bana pek öyle gelmedi aslında. ) bu kerata sana huzur vermez gibi.
ANE-LX1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

YAMAHA XVS950 ( Kızıl Gonca)
ANKARA GÖLBAŞI
AB Rh (+)Geçmiş olsun. Gülü sevenin dikene katlanması bu oluyor işte.
Umarım gönül rahatlığı ike binersin motoruna (Bana pek öyle gelmedi aslında. ) bu kerata sana huzur vermez gibi.
HAYATTA EN HAKİKİ MURŞİD İLİMDİR. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK

YAMAHA XVS950 ( Kızıl Gonca)
ANKARA GÖLBAŞI
AB Rh (+)Bu arada rulmanın içini nasıl büyüttünüz onu anlamadım.
HAYATTA EN HAKİKİ MURŞİD İLİMDİR. Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
DAYTONA
İSTANBUL- AVRUPA YAKASI
0 Rh (+)Rulmanın içini tornacıda genişlettirdim ama her tornacı uğraşmıyor rulmanın içi sert olduğundan Bu arada şanzıman dişlisi kırık olan arkadaşlar yaptırmak isterse Edirnekapıda Seferaga sanayi sitesi c blokta güvercın dişli var en katta oraya kırılan dişliyi götürürseniz yenisini yaptırabilirsiniz
CELİL (26.Nisan.2019), cicada (26.Nisan.2019), dincouzhan (26.Nisan.2019), Raci06 (26.Nisan.2019) Bunu beğendi.
DAYTONA
İSTANBUL- AVRUPA YAKASI
0 Rh (+)Bu arada şanzıman dişlisi kırık olan arkadaşlar yaptırmak isterse Edirnekapıda Seferaga sanayi sitesi c blokta güvercın dişli var en katta oraya kırılan dişliyi götürürseniz yenisini yaptırabilirsiniz
CELİL (26.Nisan.2019), cicada (26.Nisan.2019), dincouzhan (26.Nisan.2019), endroad (26.Nisan.2019), newmoon06tr (26.Nisan.2019), Ömer (26.Nisan.2019), Raci06 (26.Nisan.2019) Bunu beğendi.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)