Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 94 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Hybrid View

Eray Aksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Jant telleri Kadir Usta ya ulaştı.Yarın üretim için teslim edecek.Sanırım perşembe kargoya yetiştirirler ? Ama kargonun gelmesi Cumartesiyi bulur.O gün de kargo şirketleri 12:00 ye kadar çalıştığından dolayı teslim alma işi pazartesiye,akor ayarı,lastik falan derken tertemiz çıkması salı ya kalır.Bu hafta da heba olup gitti.Nasip kısmet artık.Bugün elime iç lastiklerim ve led sis farlarım ulaştı.İki gün içerisinde elcik ve hidrolik fren kutusu kapağı elime ulaşır.Pazartesi gibi de geriye kalan son aksesuarlar olan palet basamak,ön sis farları,ön rüzgar siperlik,bağlantı ayakları gelir.Salı günü akşamına tertemiz çıkacak inşallah.Sonra tutmayın bu küçük enişteyi salıverin gitsin
    CELİL (23.July.2019), cicada (24.July.2019), endroad (23.July.2019), erkopaşa (23.July.2019), Ömer (24.July.2019) Bunu beğendi.
    Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

cicada - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Deniz Motör
    Hemşire
     RR Daytona (GANDALF)
     Köyceğiz / MUĞLA
    Beğenmiş
    2,022
    Beğenilmiş
    990
    Alıntı Eray Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Jant telleri Kadir Usta ya ulaştı.Yarın üretim için teslim edecek.Sanırım perşembe kargoya yetiştirirler ? Ama kargonun gelmesi Cumartesiyi bulur.O gün de kargo şirketleri 12:00 ye kadar çalıştığından dolayı teslim alma işi pazartesiye,akor ayarı,lastik falan derken tertemiz çıkması salı ya kalır.Bu hafta da heba olup gitti.Nasip kısmet artık.Bugün elime iç lastiklerim ve led sis farlarım ulaştı.İki gün içerisinde elcik ve hidrolik fren kutusu kapağı elime ulaşır.Pazartesi gibi de geriye kalan son aksesuarlar olan palet basamak,ön sis farları,ön rüzgar siperlik,bağlantı ayakları gelir.Salı günü akşamına tertemiz çıkacak inşallah.Sonra tutmayın bu küçük enişteyi salıverin gitsin
    Son halini merakla bekliyoruz..... Geç olsun güç olmasın derler. bir an önce binmek istiyorsun tahmin edebiliyorum.
    CELİL (24.July.2019), endroad (25.July.2019) Bunu beğendi.

Eray Aksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Alıntı cicada Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Son halini merakla bekliyoruz..... Geç olsun güç olmasın derler. bir an önce binmek istiyorsun tahmin edebiliyorum.
    Ortaya beklediğimize değecek güzellikte bir şey çıkacak.Sabırla bekliyorum.Az kaldı inşallah.

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (24.July.2019), endroad (25.July.2019), erkopaşa (24.July.2019) Bunu beğendi.
    Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)