Yandım dostlar yandımDeli paralar gitti gerçekten.Lastikleri sipariş etmiştim.Çok şükür elime ulaştılar bildiğiniz gibi.Dün Armode Ar750 yan çantaları ve sis farları (led) sipariş ettim.Biraz evvel de 130/90/16 ve 170/80/15 iç lastik siparişlerini verdim.Iç lastikler hiç bir yerde bulunmuyordu.Allah razı olsun bu işi Erkan Hocam (Erkopaşa) sayesinde çözdük.Çok teşekkür ederim Erkan Hocam.
Ön cam rüzgar siperliği beni en çok zorlayan konu olacaktı.Deli gibi camı arıyordum.Burada da bana "Yeni Motor hediyemdir" deyip bana Givi camı hediye eden Zafer beni bu dertten kurtardı.Açıkçası bunu hiç beklemiyordum.Çok mutlu oldum.Yanlış anlaşılmasın mutluluğum malın değeri veya para konusu değil,böyle insanlarla birlikte aynı ortamda bulunmaktandır.Zafer sana gerçekten çok teşekkür ederim.Beni çok duygulandırıp mutlu ettin.Allah razı olsun.
Başkanım sana da teşekkür ederim.Bitmek bilmeyen telefon ve sorularıma sabırla katlanan ve bana yol gösteren,yardımcı olan Celil Başkanım senden de Allah razı olsun.
Manevi desteklerini esirgemeyen Cemil ve Cihan kardeşlerim ve yazışmalarda samimiyetlerini uzaktan da olsa hissettiğim tüm RR Ailesine de teşekkür ederim.Iyi ki varsınız.Haa unutmadan Öner Hocama da çok teşekkür ederim.Kendisinin haberi yok daha ama benim Bayrak direği işini de o çözecek![]()
SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bisiklet Sayılır Mı ?
Antalya - Manavgat
A Rh (+)
Deli paralar gitti gerçekten.Lastikleri sipariş etmiştim.Çok şükür elime ulaştılar bildiğiniz gibi.Dün Armode Ar750 yan çantaları ve sis farları (led) sipariş ettim.Biraz evvel de 130/90/16 ve 170/80/15 iç lastik siparişlerini verdim.Iç lastikler hiç bir yerde bulunmuyordu.Allah razı olsun bu işi Erkan Hocam (Erkopaşa) sayesinde çözdük.Çok teşekkür ederim Erkan Hocam.

Cemil de motorunu almaya gelmişti.Az da olsa onunla da görüşebildik.Haftaya Cuma iş biter de gezerim inşallah.En zoru motor almak diyordum ama yanılmışım.Her gün ustanın yanına gidip motora bakıyorum.En zoru aldığın motoru beklemekmiş