Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 7 Toplam 10 Sayfadan BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu
Toplam 94 adet sonuctan sayfa basi 61 ile 70 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Eray Aksoy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Yandım dostlar yandım Deli paralar gitti gerçekten.Lastikleri sipariş etmiştim.Çok şükür elime ulaştılar bildiğiniz gibi.Dün Armode Ar750 yan çantaları ve sis farları (led) sipariş ettim.Biraz evvel de 130/90/16 ve 170/80/15 iç lastik siparişlerini verdim.Iç lastikler hiç bir yerde bulunmuyordu.Allah razı olsun bu işi Erkan Hocam (Erkopaşa) sayesinde çözdük.Çok teşekkür ederim Erkan Hocam.

Ön cam rüzgar siperliği beni en çok zorlayan konu olacaktı.Deli gibi camı arıyordum.Burada da bana "Yeni Motor hediyemdir" deyip bana Givi camı hediye eden Zafer beni bu dertten kurtardı.Açıkçası bunu hiç beklemiyordum.Çok mutlu oldum.Yanlış anlaşılmasın mutluluğum malın değeri veya para konusu değil,böyle insanlarla birlikte aynı ortamda bulunmaktandır.Zafer sana gerçekten çok teşekkür ederim.Beni çok duygulandırıp mutlu ettin.Allah razı olsun.

Başkanım sana da teşekkür ederim.Bitmek bilmeyen telefon ve sorularıma sabırla katlanan ve bana yol gösteren,yardımcı olan Celil Başkanım senden de Allah razı olsun.

Manevi desteklerini esirgemeyen Cemil ve Cihan kardeşlerim ve yazışmalarda samimiyetlerini uzaktan da olsa hissettiğim tüm RR Ailesine de teşekkür ederim.Iyi ki varsınız.Haa unutmadan Öner Hocama da çok teşekkür ederim.Kendisinin haberi yok daha ama benim Bayrak direği işini de o çözecek

SM-J730F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    CELİL (20.July.2019), cicada (22.July.2019), endroad (20.July.2019), erkopaşa (20.July.2019), Mehmet A. (20.July.2019), newmoon06tr (20.July.2019), Ömer (22.July.2019), Raci06 (20.July.2019), TuruncuBuji (20.July.2019), Zafer (22.July.2019) Bunu beğendi.
    Cahil ile sohbet etmek güçtür bilene ; Çünkü cahil ne gelirse söyler diline.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Çantalar da geldi Cemil de motorunu almaya gelmişti.Az da olsa onunla da görüşebildik.Haftaya Cuma iş biter de gezerim inşallah.En zoru motor almak diyordum ama yanılmışım.Her gün ustanın yanına gidip motora bakıyorum.En zoru aldığın motoru beklemekmiş

CELİL (22.July.2019), cicada (22.July.2019), endroad (20.July.2019), erkopaşa (20.July.2019), NanoGuardian (20.July.2019), newmoon06tr (21.July.2019), Ömer (22.July.2019), Zafer (22.July.2019) Bunu beğendi.

Cahille girme münakaşaya. Ya sinirini zıplatır tavana! Ya da yazık olur adabına.

Ömer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ömer Yahşi
    End. Soğutma Sist. Satışı
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Alıntı Eray Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yandım dostlar yandım Deli paralar gitti gerçekten.Lastikleri sipariş etmiştim.Çok şükür elime ulaştılar bildiğiniz gibi.Dün Armode Ar750 yan çantaları ve sis farları (led) sipariş ettim.Biraz evvel de 130/90/16 ve 170/80/15 iç lastik siparişlerini verdim.Iç lastikler hiç bir yerde bulunmuyordu.Allah razı olsun bu işi Erkan Hocam (Erkopaşa) sayesinde çözdük.Çok teşekkür ederim Erkan Hocam.

Ön cam rüzgar siperliği beni en çok zorlayan konu olacaktı.Deli gibi camı arıyordum.Burada da bana "Yeni Motor hediyemdir" deyip bana Givi camı hediye eden Zafer beni bu dertten kurtardı.Açıkçası bunu hiç beklemiyordum.Çok mutlu oldum.Yanlış anlaşılmasın mutluluğum malın değeri veya para konusu değil,böyle insanlarla birlikte aynı ortamda bulunmaktandır.Zafer sana gerçekten çok teşekkür ederim.Beni çok duygulandırıp mutlu ettin.Allah razı olsun.

Başkanım sana da teşekkür ederim.Bitmek bilmeyen telefon ve sorularıma sabırla katlanan ve bana yol gösteren,yardımcı olan Celil Başkanım senden de Allah razı olsun.

Manevi desteklerini esirgemeyen Cemil ve Cihan kardeşlerim ve yazışmalarda samimiyetlerini uzaktan da olsa hissettiğim tüm RR Ailesine de teşekkür ederim.Iyi ki varsınız.Haa unutmadan Öner Hocama da çok teşekkür ederim.Kendisinin haberi yok daha ama benim Bayrak direği işini de o çözecek

Eray hallederim ama attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez hesabı, telin maliyeti kargo maliyetinin altında
    CELİL (22.July.2019), endroad (22.July.2019), Eray Aksoy (22.July.2019), NanoGuardian (22.July.2019), Zafer (22.July.2019) Bunu beğendi.
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Alıntı Ömer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Eray hallederim ama attığın taş ürküttüğün kurbağaya değmez hesabı, telin maliyeti kargo maliyetinin altında
    Dahabyüksek maliyetli bir şey iste diyorsun yani

endroad (22.July.2019), Ömer (22.July.2019) Bunu beğendi.

Ömer Yahşi
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Eray sen onu bunu boş ver de şu demir ata bir isim koyamadın hala, bak sürekli bir yerlerinden bir şeyler çıkıyor.
    Adını koy da bir rahata ersin şu makine artık...
    CELİL (22.July.2019), endroad (22.July.2019), Eray Aksoy (22.July.2019), erkopaşa (22.July.2019) Bunu beğendi.
    Konuştuğun zaman sadece bildiklerini tekrar edersin, ama dinlersen, yeni şeyler öğrenebilirsin!

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Eray sen onu bunu boş ver de şu demir ata bir isim koyamadın hala, bak sürekli bir yerlerinden bir şeyler çıkıyor.
    Adını koy da bir rahata ersin şu makine artık...
    Gerçekten doğru diyorsun.Bir türlü şöyle içime sinen güzel bir isim bulamadım.

CELİL (22.July.2019), Ömer (22.July.2019) Bunu beğendi.

Ömer Yahşi
     BMW R1200GS
     İstanbul - Büyükçekmece
    Beğenmiş
    10,778
    Beğenilmiş
    2,441
    Alıntı Eray Aksoy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Gerçekten doğru diyorsun.Bir türlü şöyle içime sinen güzel bir isim bulamadım.

Kara Arslan olsun senin motorun ismi.
    CELİL (22.July.2019), endroad (22.July.2019), Eray Aksoy (22.July.2019) Bunu beğendi.

endroad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Cemil Taşdemir
    Grafiker
     Rx3i EVO (Melek)
     Antalya
    Beğenmiş
    3,892
    Beğenilmiş
    567
    Bende işi gücü bıraktım ne olsa acaba diye düşünüyordum. Geçtiğimiz Cumartesi egzozu dinledim aslan gibi kükremiyor değil

Tutturmuş olabilirsin Ömer Abi
    CELİL (22.July.2019), Eray Aksoy (22.July.2019), Ömer (23.July.2019) Bunu beğendi.
    hayal edebiliyorsan yapabilirsin demektir...

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Alıntı endroad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende işi gücü bıraktım ne olsa acaba diye düşünüyordum. Geçtiğimiz Cumartesi egzozu dinledim aslan gibi kükremiyor değil

Tutturmuş olabilirsin Ömer Abi
    Az daha sabredin.İki gün içinde güzel bir isim bulacağım inşallah

CELİL (22.July.2019) Bunu beğendi.

Eray Aksoy
    Turizm
     Bisiklet Sayılır Mı ?
     Antalya - Manavgat
    Beğenmiş
    2,535
    Beğenilmiş
    1,544
    Ufak tefek kalan eksikleri de gidermeye başladık.Bugün Sis Farları,Hidrolik fren kutusu kapağı,palet basamak,rüzgar siperlik bağlantı ayakları ve elcik siparişlerini verdim.cumartesi sabahı elimde olacak hepsi.Sonunda her şey tamamlandı çok şükür.Altta ki ürünleri sipariş ettim.

CELİL (22.July.2019), endroad (23.July.2019), newmoon06tr (22.July.2019), Ömer (23.July.2019), TuruncuBuji (23.July.2019) Bunu beğendi.

Sayfa 7 Toplam 10 Sayfadan BirinciBirinci ... 56789 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)