evet 22 eylulde gırdıgımız sınavdanda basarılı oldugumu ogrendım sanıyorum bu hafta ıcınde bende ehlıyetlenıyorum duyurulur..
![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
yokk
İzmir
A Rh (+)evet 22 eylulde gırdıgımız sınavdanda basarılı oldugumu ogrendım sanıyorum bu hafta ıcınde bende ehlıyetlenıyorum duyurulur..
![]()
35 HFS 37
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)HADİ BAKALIM HAYIRLI OLSUN ....KAZASIZ SÜRÜŞLERDE EHLİYETİNİZ CEBİNİZDE ....BOL KEYİFLER DİLİYORUM![]()
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
yokk
İzmir
A Rh (+)tesekkurler hocam
35 HFS 37
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)bende bugun girdim sınava aksamustu ogrendim gecmişim bu haftaiçi ehliyetli olacam heheheheheheheheheheheheehhehehehehehehehehehehehe heheheheheheheheheehe....
onumuzdeki sezon butun gezilere huzur içinde gelecem :D
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Herkeze hayırlı olsun kazasız cezasız sürüşler
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)hadi hayırlı olsun...
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
yokk
İzmir
A Rh (+)cok tesekkurler kısmetse artık tanısma vaktıdır.. sancezım sanada tesekkurler
35 HFS 37
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)tekrardan hayırlı olsun dostum kazasız surusler :D :D :D
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
RR250D/2007
İstanbul
B Rh (+)Hayırlı olsun inşallah İzmir'de o prosedurler (sertifika vs) hızlı ilerliyordur!
Kazasız belasız inşallah...
34 UY 5765
Ehliyet alan tüm üyelere Hayırlı olsun. kazasız ve kontrollü sürüşler dilerim. yanlız forumun bir geleneği var . ehliyet alan ve moderatör olan tatlı ısmarlar ( bu gidişle 150 kiloyu göreceğim galiba![]()
)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)