Vay be kadro tamam heCuma günü sahada görüşürüz
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)Vay be kadro tamam heCuma günü sahada görüşürüz
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Senin %99,9 u 100 yaptık ozaman dimi
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)O ne hakkaten ya, sil abi onu %99,9 da neymiş kim yazdı oraya onu ya :P :Pyenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Sen sölemişsin Selçuğum modum yazmışyasinsubay Nickli Üyeden Alıntı
Maçtan sonra hep beraber kokoreççiye!!!!!!!
Şimdilik kadro:
1-Carvalho
2-Bull
3-Moonchild
4-Nihat
5- İakyürek
6- Yasinsubay
7- sanchezz
8- Murat
9- Mehmet(motojunior)
10-Burhan
11-Yenikoylu_ua
12-Aidikurt
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)LAYLAYLAYLAYLAAAAAAYYYYY
EN BÜYÜK KURUZURLATEKTEKEROLMAZSPOR
BAŞKA BÜYÜK YOOKKK
haydi çocuklar motora
İstanbulOk dostlar.. Maç işi tamamdır. Bu hafta Fenerin maçını es geçelim. Şampiyonlar ligine barakız artık.
Yalnız olayı netleştirmek adına kubi nin dediği gibi pazartesiye odaklanalım derim. Çünkü 2 haftada bir büyük takımın maçı cumaya gelecek. Salı-çarş-perş de uefa ve şampiyonlar ligi var. Pazartesi uyar dostlarım...
Hayde maçaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Zaten fener maçında gol olursa sesi geliyomuş oraya![]()
İstanbulyav kubi benim ev şükrü saraçoğluna 5dk mesafede ( biliyon zati ) ben digiturk te maçı açıyom sesi kısıyom görüntü tv den ses staddan geliyo [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_15.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_12.gif] [smilie=redcolorz3_pdt_14.gif]
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Aynen kardeşim ordan gelen uğultunun tadı farklı
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Ya tamamen sessizlik hakim olunca bil ki Fener gol yedi.yenikoylu_ua Nickli Üyeden Alıntı
Ben orda olsaydım halı saha maçına gelirdim, top nasıl oynanırmış öğrenirdiniz biraz. Çünkü sahada basmadık yer bırakmam, gençler başlar dökülmeye. Ne de olsa eski koşuculuk ev topçuluk olunca.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)