Durma Mehmet yaz okuruz evelallahGüzel bir konu başlığı olmuş herkes uzun uzun yazmış ne kadar uzun olsada okuması çok keyifliydi bende kısa serüvenimi anlatayım
2014 yılında bi film izlemiştim adı Vahşi Domuzlar filmde o dört yakın arkadaş chopper cruiser motorları ile tura çıkıyorlardı o filmde aldım zehri ve içimde bi yerlerde hep bi chopper istiyordum aradan bi kaç yıl geçti,dedem vefat etti,ufak bi miras kaldı büyüklerimize,ben o sıra dedim fırsat bu fırsat, :D aylarca babamın başının etini yedim,motor motor motor her işten geldiğinde chopper motorlar gösteriyordum,sesini dinletiyordum,bu şekilde 4-5 ay darladım,en sonunda biraz ikna olur gibi oldu ve bende annemle ulusa yibaya gittim orda arka sokaklarda motorcular vardı gözüm deli gibi chopper arıyordu ilk mct 250 gördüm üstüne bindim biraz yüksek geldi ve deposu hoşuma gitmedi,tam o klasik görüntü yoktu, başka bi dükkanda bordo bi motor gördüm(Truva TR250) çantalı falan büyük duruyordu dedim aha buldum fiyatını sordum 3bin dediler bütçede ona yetiyordu zaten hemen aldık o motoru ama ben daha motor sürmeyi bilmiyorum,bırak sürmeyi motora dair hiçbirşey bilmiyorum gaz debriyaj vb vb.. Çekici ile getirdiler motoru kapıya koydum araştırdım videolar izledim sonra gittim motorun başına ayaklığından kaldırmaya gücüm bile yetmedi moralim bozuldu dedim ben bunu süremem ilana koydum geri ama satmadım hırs ettim mahallede okul bahçesinde derken öğrendim ama motoru sürerken durmuyordum hiç çünkü durunca geri kaldıramıyordum stop ettiriyordum :D 4-5 ay bindim sonra bir akşam arkadaşımla gezerken polis çevirdi ehliyet yok yaş tutmuyor 4 saaat yalvardım :D ceza yazmadılar bu olay sonrası sattım motoru sene 2017
Okul bitti işe girdim çalıştım içimde hala chopper hasreti doyamadım motor araştırıyorum regalleri araştırma yaparken forumu gördüm okudum ne var ne yok ama hiçbirşey yazmadım o sıralar Daytona 250 aldım sene 2018 sonları sanırım 1 sene durmadı durdu onuda sattım bazı sebeplerden
aradan yılllarrrr geçti geçen yıl bi regal 150 satın aldım uygun fiyatlı onada 8 -9 ayda 700 km anca binmişim sarmadı hiç keyif vermedi onuda sattım
sonuç olarak hala choppere doyamadım hiçbir zaman festivallerin yolların hakkını veremedim ama az kaldı inşallah yaza bi motor sonra ankarada çok durmucam
benim motor serüvenide böyle arada tabi daha çok şeyler yaşandı biraz uzun oldu valla bu konuları seviyorum birazda içim buruk o sebeplerden ötürü başlarsam durmak zor oluyor okuyan herkese teşekkürler
M2102J20SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

VFR 800X Crossrunner
Ankara/Gölbaşı
A Rh (+)

*