Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Toplam 26 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 10 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konulanmış Görüntüleme

newmoon06tr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali YENİAY
    R CMSGT.
     Suzuki Intruder M-800 (Thunderbolt)
     Ankara
    Beğenmiş
    23,906
    Beğenilmiş
    3,683
    Resul böyle bir konuya ihtiyaç varmış, bizleri eskilere götürdün. Teşekkür ederim.

Ege de hemen hemen her evde bisiklet motosiklet eksik olmaz. Çocukluğumdan bu yana motosiklet her zaman vardı. 1971 model (deposu sele altında olanlardan) moblyette imiz vardı, abim-ben-kız kardeşim, amcamın kızları dahil motosiklet kullanmayı bunda öğrenmişizdir.

Mesleği elime aldıktan/para kazanmaya başladıktan ve yeterli birikim yaptıktan sonra hiç unutmam, 1991-1992 yılları İzmir de kawasaki nin enduro motosikleti alım aşamasında annemin klasik lafı üzerine motosiklet rüyamız başlamadan bitmişti. Evlendikten sonra da eşimin gönülsüzlüğü bu rüyayı gerçeğe dönüştürememem de etkili oldu.

2009-2010 yıllarında Diyarbakır da görevliyken, yıllık yapılan bahar şenliklerinde Regal Raptor un SPYDER modelini görür görmez, işte bu dedim.
    Ankara ya tayin olduktan sonra, RaptorRiders forum sayfasına üyeliğim 2013 ve Ankara grubunu gün gün takibim başladı. RR Ankara nın ilk grubu ve ardından yok olması uzun sürmedi. 2016 yılının ocak ayı, bir genç çıkmış (ALDORA.. motosiklete başlamamda hayatıma dokunmuşluğu vardır.) Ankara da kimse yok mu diye forum sayfasında sürekli döktürüyor, BEN VARIM dememle motosikletsiz de olsa bu grubun parçası oluverdim.

Buluşmalarda motosikletsiz ben, tüm SPYDER ların üzerine oturur, hayaller kurar, buluşma gecesi kafamı yastığa koyduğumda sabaha kadar rüyamda Ankara sokaklarında motosiklet kullanırdım.

Bir gün Deniz diye bir arkadaş pırıl pırıl 11 aylık DAYTONA (Karayılanım) ile buluşmaya geldi, motoru satıp cc yükseltmek istediğini söyleyince, ALDORA başta olmak üzere diğer arkadaşların bir haftalık baskısı sonucunda Deniz in makinası BENİM İLK MOTORUM KARAYILAN ım oldu.

Daytona ile yolculuğumuz tam tamına 6 yıl 3 ay sürdü, hiç bir zaman beni ne yolda bıraktı ne de üzdü, ben ona bakıyor o da bana bakıyordu.

Ahhh CELİL başkanım ahhh, sürekli bir gaz "250 lik artık yetmiyordu" grup sürüşü yapıyoruz, lider olarak yüksek cc leri arkamda tutamaz oldum.
    Aklımda yüksek cc makinaya geçeceksem, öyle uzun uzun çamurluklu görüntüsü hantal olan bir makina olmamalıydı (bu benim zevkim, bahsettiğim tip makina kullanıcılarına da saygım sonsuz) İlk gördüğüm an işte bu dediğim; İstanbul dan Ahmet abinin Suzuki M-800 üydü. (2019 Ankara Çamlıdere motofestte)

Ahmet abi önce M-800 ü Gaziantep te biriyle anlaştı, sonra iş bozuldu. Kendi si yeni bir motosiklet alınca, oğlu Sedat sahiplendi, Sonra kısa süreliğine grubumuzun eski üyelerinden Salih aldı, salih te belki de motosikletle 500 km bile yapmamıştır. (bu süreçte M-800ün yol haritasını hep CELİL başkanım belirledi fakat ben hep takipteydim)

Rutin Celil başkanım ile uzun uzun telefon görüşmelerimizin birini yaparken; salih kar amacıyla motosikleti aldı, satacak demesiyle başlayan süreç; İstanbul dan Ankara ya M-800 üzerinde yolculuğumun önünü açtı (Mayıs 2022) tabi bu süreç te bana destek olan Celil başkanım ve yapmış olduğu özverili desteğinden dolayı RACİ ÜSTAD ımın katkısını unutmam mümkün değil.

Resul bir konu açtı, 2 satırlık 2 motorum için kitap yazmışım, farkında değilim.

1. motosikletim DAYTONA
    2. motosikletim M-800
    BU KADAR
    bjorngelotte (17.January.2025), CELİL (13.December.2024), darthan (23.December.2024), erkopaşa (13.December.2024), Mehmet A. (14.December.2024), Mkarakas (15.December.2024), Raci06 (14.December.2024), Resul.D (13.December.2024), ugurrrcann (23.December.2024) Bunu beğendi.
    Konu newmoon06tr tarafından (13.December.2024 Saat 16:37 ) değiştirilmiştir.
    OF COURSE, AIR FORCE

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)