Abi sen şimdi regal sahibisin bir de geldin buraya üyemi oldun...tamam bittin artık emekliliği falan unut çünkü bunlar hiç oturmuyorlar...![]()
hoş geldin hayırlı olsun....
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Abi sen şimdi regal sahibisin bir de geldin buraya üyemi oldun...tamam bittin artık emekliliği falan unut çünkü bunlar hiç oturmuyorlar...![]()
hoş geldin hayırlı olsun....
[color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)Ali abi hoş geldiniz aramıza. Konya'da doğdum dediğinizi görünce çok sevinmiştim, sonunda Hurmalı Mevlana Şekerleri konusunda yardımcı olacak birini buldum diye düünüyordum. ama şehir kısmında Balıkesir'i görünce üzülmedim değil. sonra bişey farkettim, Balıkesir'de güçleniyor şimdlik 4 üye olsada yakında artacaktır. buda komşu illerdeki kardeşlerimizle gelecekte yapacağımız ortak organizasyonlarda katılım dahada artacak demektir. şimdilik Ege Bölgesinden Aydın, Denzli, Kütahya, İzmir ve yanlış hatırlamıyorsam 1~2 kişide Manisa'dan var. umarım yakında tüm Ege Bölgesindeki R&R kullanan dostlarımızla ortak bir organizasyona imza atarız.
tekrar aramıza hoş geldiniz. allah kaza bela vermesin.
hakkı
DL1000
R&R 250 cc 2006
Muğla
A Rh (+)hoşgeldiniz
font=Comic Sans MS][size=18][font=Comic Sans MS]MOTORLA GEZENLER LE ELBETBİRGÜN YOLLARDA KARŞILAŞIRIZ SELAMSIZ GEÇMEYİZ NE DE OLSA RUHUMUZ MOTORCU YOLUNUZDA FARINIZDA AÇIK 48 UY 665
dadwyclasic2006
antalya
A Rh (+)abi askerim dedinde ayrı bir mutlu oldum .ne güzel
KUBA 150-25
Balıkesir
0 Rh (+)Sağol,emekliyim ama hala askerim.27 yıl kolay değil.Sende mi askersin yoksa? Kazasız sürüşler.
Sağlıcakla kal.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)