aramıza hoş geldiniz suat bey.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
REGAL RAPTOR
Ankara
B Rh (+)aramıza hoş geldiniz suat bey.
GRİ KUZU 06 BA 0660
TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN
şuan motorsuzum!...
İzmir
A Rh (+)bana iyi dileklerini sunan tüm arkadaşlarıma teşekkur ederim...sizde saolun varolun...ozzyy kardeşim henüz bir motorum yok ama çok kısa bir süre sonra alacam ...malum işlerin tadı tuzu yok...ama şuan regal raptor araştıryorum vadeli bulursam keseme uygun ve düzgün bir motor alacam ,olmazsa kredi kullanarak alacam .en kısa zamanda izmir gezilerinde bende varım diyebileceğim .herkese tekrar teşekkur ederim süpersiniz..allah sizi var etsin....saygılar suat...
S U A T
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)merhaba Suat abicim.
aramıza hoş geldin. motorun olmasa bile bizimle birlikte toplantı ve gezilere katılabilirsin. seni aramızda görmekten mutluluk duyarız. bana özelden mekanının adresini gönderirsen seni ziyaret etmek isterim. inşallah en kısa zamanda kesene ve kendine uygun bir regal bulursun.
görüşmek üzere.
hakkı
DL1000
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Suat kardeşim, hoşgeldin sefalar getirdin...
yol yapalım yol
Gelirim bak İzmir'e, hatta geliriz bak !
O zaman bizi ağırlamak durumunda kalırsınız İzmir grubuuuuu !
Hoşgeldiniz...
A2 var ama motor yok napalım nasip kısmet :)
Sinop
A Rh (+)hoş geldinnn...
Hayatta Kalabilmek İçin Bir Ömür Veriyoruz
Bir Ömür karşılığı bir Ömür yani Ne Saçma
Varmıdır Bizi Bu Hale Geitiren
Galiba
Ben Her Bahar Aşık olmam Ama,
Her Bahar Gitmek İsterim
Gittiğim Olmadı hiç, Ama Olsun
İstemekte GÜZEL Değilmi....
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Hoşgeldin Suat kardeş, kafana göre bir de motor buldun mu artık dükkanı da boşlarsın. Ticaretle uğraşanlar kendilerin zaman ayıramazlar o yüzden motoru alınca bu kez de binemiyorum diye dert yanacaksın.
Arkadaşlar sitede İstanbul-İzmir-Ankara ağırlık kazndı. Şu Regal yıllık toplantısını nerde yapsak uygun düşer. Düşünün bakalım. Şöyle geniş katılımın sağlanabilmesi için.
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)hoşgeldiniz..
ayrıca ; bu samimi giriş yazınızda çok güzel olmuş,,,ALLAH çocuklarınızı bağışlasın....en kısa zamanda motorunuzu alabilmeniz dileği ile![]()
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
RR-250 e9
Ankara
0 Rh (+)1.
şuan motorsuzum!...
İzmir
A Rh (+)EVET HAKLISIN KARDEŞİM ,TEMİZ 2.EL BAKACAM.TEŞEKKURLER
S U A T
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)