evet arkadaşlar 40 yaşındayım bilgisayar teknisyeniyim izmir yeşilyurtta iş yerim var regal bayisiyim(beyaz eşya)aynı zamanda d-smart shopum ve 3 çocuk babasıyım,en küçük 2 yaşında kızım melek,büyük oğlum 14 yaşındaki doğucan ,ortanca oğlum 13 yaşındaki uğurcan,,,en son 1992 temmuz ayında motosiklete binmiştim, minsk marka motosikletim vardı.malesef ciddi bir kaza yaptım yeni evli olduğum için ,eşim ya ben ya motorun diyincemotorumdan vazgeçmek zorunda kaldım....ve içimdeki sönmüş küller tekrar alevlendi ...bu da sizin sayesinde oldu.tamamen tesadüf ,dedim ya regal bayisiyim internetten bir ürün aratayım dedim ,regal yazınca regal raptor diye bişi çıktı .merak ettim inceledim ...inceledikçe alevlendim burdaki dostlukları görünce çok ama çok hoşuma gitti .doğrusunu söylemek gerekirse çok etkilendim...ha bu arada ozi arkadaşımız kaza yapmış formu ilk incelediğimde gördüm ....çok çok geçmiş oldun uçuz atlatmış gelmiş geçmiş olsun birdaha gelmesin inşallah....orda beni ençok etkileyen mersinde bir abimiz vardı...taaa mersinden ulaşmaya çalışıyor ,,,korkunç bişi bu arkadaşlar hepinize teşekkur ederim ......dostlukların bitmediğini görmek çok çok güzel..hepiniz var olun....kazasız belasız günler temenni ederim sizlere...şayet beni aranıza kabul ederseniz mutlu olurum...saygılar...suat öztürk

şuan motorsuzum!...
İzmir
A Rh (+)
motorumdan vazgeçmek zorunda kaldım....ve içimdeki sönmüş küller tekrar alevlendi ...bu da sizin sayesinde oldu.tamamen tesadüf ,dedim ya regal bayisiyim internetten bir ürün aratayım dedim ,regal yazınca regal raptor diye bişi çıktı .merak ettim inceledim ...inceledikçe alevlendim burdaki dostlukları görünce çok ama çok hoşuma gitti .doğrusunu söylemek gerekirse çok etkilendim...ha bu arada ozi arkadaşımız kaza yapmış formu ilk incelediğimde gördüm ....çok çok geçmiş oldun uçuz atlatmış gelmiş geçmiş olsun birdaha gelmesin inşallah....orda beni ençok etkileyen mersinde bir abimiz vardı...taaa mersinden ulaşmaya çalışıyor ,,,korkunç bişi bu arkadaşlar hepinize teşekkur ederim ......dostlukların bitmediğini görmek çok çok güzel..hepiniz var olun....kazasız belasız günler temenni ederim sizlere...şayet beni aranıza kabul ederseniz mutlu olurum...saygılar...suat öztürk