Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 4 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu
Toplam 41 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: "BUDUR" !

UYUMAK MIIIII?????
    YArın görürsünnnnn.........

sancezz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yuksel cetıner
    drıver
     regal raptor 250cc
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı Aksu Nickli Üyeden Alıntı
    Ergün sağol herşey için. Bu sayfa senin Cuma dahil hafta sonu anlatımın olmuş. Demek kameraya alsan, kısa metrajlı film yarışmasına bile girersin.
    Motoru ön tekeri ateşin içine soktu ve geri çekti o olaya eyvallah, peşinden tekrar gaz açıp ateşin üzerinden vurup geçecekti ki baktı ben engelleyecem, vazgeçti. Çünkü mangalı oluşturan ocağın taşları, 10 kğ.lık karpuz gibi olunca tabii yemedi, ateşin üzerinde motor ızgara olarak alev almak da var hesapta.
    Bull da gündüz uyudu uyudu, gece olunca da canlandı.
    İsmail ile Spedy i biri su ile tanıştırsın, adamlar hiç su içmiyo ki ya rakı ya da bira. Sabah kahvaltı da bile bira eksik olmuyor.
    Sancezz mangal da balık var çevir şunları yanmasın, (Abe zate ölmüş bunlar neyine çevireyim.) Buna benzer bir sürü esprili konuşma. Sancezz sen küçüksün ama sosyal olarak maşallah yaşına göre iyi büyümüşsün. Tabii tersi olanlar da var.
    aksu babam ,rommel,lunatıc abım sızlerle tanısmak gercekten cok ıstıyrdum zaten ılk geldıgımde sızı gorunce dedım ankara grubundan gorusmek sohbet etmek ıstedıgım 3 buyuk ınsan evet abılerım cok eglendık gezdık sohbetlerımız ınanılmaz derecede hostu ve ancak bu kadar zevk alınırdı ben aranızda en kucugunuzdum ama benı akranınız gıbı gorup sohbetıınızde soz hakkı vermenız benım gercekten cok mutlu oldugum anlardı ve gelelım sımdı aksu babam sıze .resımlerı cok buyuk bır merekla beklıyorum malum kolay degıl -1000000 derecede suya dalmak acılısı ben yaptım ok ama ınanırmısınız sıfalı olsa gerek butun mactan kalan agrılarımı alıp goturdu ısmaılım kardesım ıkımızde ded ne cesaret varmıs senınle rusyada her yıl duzenlenen karda denıze gırme yarısına gıdelım en cok kım kalırsa odul verıyorlar kesın kazanırız rommel abım senın hız tutkunu ogrendık bozver arık 1000 lık lerı senın cruser motorda agırdan gıdıp carızmanın ortaya cıkmasının zamanı geldı lunatıc abım sen ınanılmaz bır ınsansın gercektende senın yolda kalmana ıhtımal hıc vermıyoırum hem kalsan nolur cantalrındakı erzakla esyayla sen bır omur gıdersız tam teskılat motorcu gormeyelı uzun sure olmustu bull a gelınce o ne mı yaptı uyudu uyudu uyudu yemek yedı :P :P :P speeedy abım zaten onu anlatmaya gerek yok onunla yasamak lazım saolsun evının kapılarını actı ve daha sayamadıgım bırsuru guzellıklerı ve son olarak carızmatık abımın bam bamı o ne motordu 2 vıteste hafıf gazla bırlıkte 80 vurması benı mah vedttı allahtan 40 kurus yakıyor yoksa cok tan almıstım ıste tum yasadıklarımızın ozetını gectım ama eger bu hafta sonu yapılırsa bu olay yenıden kesın bı 50 motor gelır ama sız trenı cok tan kacırdınız beyaaaaaaaaaaaa :P :P :P :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: saygılarla sancezzzzzzzzz
    ***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***

Ahmet N. ÖZCİVELEK
    Memur
     RR-250 e9
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    1.

sancezz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

yuksel cetıner
    drıver
     regal raptor 250cc
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı lunatic Nickli Üyeden Alıntı
    Way utanmaz sanchez way. Speedy aga nezaman abi oldu ha. Sana kaç kez demedi mi abi yok! bana aga diyeceksin diye.
    YOK ABICIM YAA HIC SORMA ZATI ONUN YUZUNDEN ARTIK ABI SOZUNE DAHA COK ALISMAYA CALISIYORUM :P :P :mrgreen: :mrgreen:
    ***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***

ayhan67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

ayhankorkmaz
    koruma
     class 9-b raptor
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    kıskandım valla gezi olayını bır turlu gelmek kısmet olmuyor arkadaslar ne ıyı yapmıssınız,resımler cıdden cok guzel olmus ellerınıze saglık.
    lıve to rıde,rıde to lıve

handojoe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serkan günay
    müzisyen
     yamaha xvs 535 virago
     Edirne
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    1
    yaşa sen ERGÜN sende olmasan yol yüzü göremeyeceğiz...

çok harika bir gezi olmuş... ağzım sulandı yahu...
    ___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT

Alıntı handojoe Nickli Üyeden Alıntı
    yaşa sen ERGÜN sende olmasan yol yüzü göremeyeceğiz...

çok harika bir gezi olmuş... ağzım sulandı yahu...
    Joe kardeşim, daha çoook yol yapçaz merak etme...

Kardeşlik kurallarınıa dikkat edelim yeter. Bu kadro daha dünyayı gezecek...

Eminim HANDOJOE anladı...

müslüm baba - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Müslüm
    Serbest Meslek
     Regalraptor 250 CC
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Gelemedik malum sebeplerden dolayı.
    NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59

Mehmet Aksu
    Muhasebe ve Finansman
     Regal Raptor DD250E
     Ankara
    Beğenmiş
    1
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
    Gelemedik malum sebeplerden dolayı.
    Gelemezsin tabii, elektrik malzemesi satan yerler mi kapalıydı. Dün malum sebebe sebep olandan aldın mı intikamını, susturdunmu.

bozkurt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Ali BOZKURT
    Türk Silahlı Kuvvetleri
     KUBA 150-25
     Balıkesir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Müthiş fotolar,güzel birliktelik,eğlence herşey süper olmuş.Elinize yüreğinize sağlık.
    Sağlıcakla lkalın.

Sayfa 4 Toplam 5 Sayfadan BirinciBirinci ... 2345 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)