Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 5 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu
Toplam 54 adet sonuctan sayfa basi 41 ile 50 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Türk Silahlı Kuvvetleri
     Eskişehir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı yeaks Nickli Üyeden Alıntı
    heheee ben daha şimdi yeni geldim dükkanlarından airbrushçu gelmiş diyince atladım gittim yanlarına bi kahvelerini içmeye çok tatlı insanlar hoş sohbetleri var keşke daha fazla zamanım olsaydı da kalsaydım yanlarında küçük bi dükkanları var müjdat gezen sanat merkeziyle çay bahçesinin arasında ama o küçük dükkanda büyük işler çıkartıyorlar ve çıkartacaklarınada eminim... yaptırıcağım airbrush hakkında konuştuk ne yaparız ne yapamayız (gerçi yapamiycakları bişi yok gibi :D ) çok hoş karşıladılar beni işin inceliklerini falanda öğrendim tek bi fırçayla işi götürüyolarmış :D ben bekliyorum böle koca bi çanta çıkartıcaklar aha fırçalar bunlar die :D fiyatları da çok uygun işi bilmeyenler için belki pahalı yada yok ben yaptırmam o kadar parayı verip diyebilirsiniz ama biraz ilgilendiğim için serkan kardeşiminde anlattıklarından yola çıkarak gerçekten zahmetli bir iş ve gerçekten sanat yapıyorlar aldıkları parayıda fazlasıyla hakediyorlar işlerinde başarılar diliyorum... Ve en kısa zamanda para ayarlayıp motorumu bırakıyorum :mrgreen: ha birde serkan kardeşim yüzeyi hazırlıyor yani zımparadır boyadır verniktir falan pınar kardeşimizde airbrush ı yapıyor.... Benimle paylaştıklarınız şeyler için serkan ve pınar kardeşlerime çok teşekkür ederim ben bu airbrush ustalarını kaçırmayın derim.....
    Yunus Emre, iki dakka misafir oldun, reklam panosuna dönmüşsün, heehee, şaka şaka
    Airbrush ve kardeşi, hoşgeldiniz, keyifli bir üyelik ve hayırlı kazançlar dilerim...

Airbrush İstanbul
    Airbrush
     Daelim S2 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    oh oh valla son msg ımdan sonra yine epey bi hoşgeldin gördüm şaşırdım kaldım.. bu sıcklığınızdan ötürü çok teşekkürleer gerçekten

doğan, elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız merak ettiğiniz her soruyuda sorabilirsiniz tabiki.

emrahkucukgirgin, pınar şu an yanımda yok ama ileticem selamını .

hepinize ilginize çok teşekkür ederim.

bu arada yunus emreyide tanıdığıma çok sevindim.. bi baktım msn de napıyosun dükkandamısın diyince hadi atla gel bi kahvemi iç dedim üşenmedi ümraniyeden kalktı ziverbeye geldi biraz sohbet muhabbet ile yapılmasını istediği desen üzerine konuştuk gerçekten keifliydi.. kendisi biraz abartmış anlatırken öle elimizden geldiği kadar bişiler yapmaya çalışıyoruz.. yine teşekkür ederim kendisine bu yakınlığından ötürü.

moonchild, ok gelmeden önce haber vermeden zıplayabilirsin kahvemiz her daim mevcut

bull, cuma kısmetse aranızda olmak isterim ama toplantı mekanını karşıda bile olsa en azından kopruye biraz daha yakın yapsanız süper olabilir ? bakırköyde yapılması çok fazla karşıya özel gözüküyor. belki beşiktaşa doğru falan olursa daha bi orta nokta olabilir ?

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Hiç öle düşünme kardeşim her mekanda rahat edilmiyo özellikle kapalı mekanlar için konuşuyorum Admin çengelköyden carvalho maltepeden iakyürek kadıköyden yunusemre ümraniyeden hatta tam yerlerini bilemediğim yasinsubay moonchild hatta gebzeden çelebi ve yalovadan speedy katılıyo ben sarıyerden geliyorum inan o sohbet bütün yola değiyo zaten amaç yol yapmak dimi
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

İsmail Akyürek
    Bankacılık
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı moonchild Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı Airbrushistanbul Nickli Üyeden Alıntı
    ne zaman isterseniz size bi kahve ikram etmekten mutluluk duyarız.. ben hafta içi akşam 7 den sonra dükkanda olabiliyorum.. aklınızda bulunsun.. hafta sonları her daim beklerim
    Biz de hafta içi 7'den sonra ev civarında olabiliyoruz zaten hocam!! Di mi İsmo? Spontan bi programla damlayalım derim ben!
    uyar kardeşim hatta bu işi yarın akşama yapabirisss ne dersin ???

Airbrush İstanbul
    Airbrush
     Daelim S2 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yenikoylu_ua, evet haklısınız belkide. ama bu kadar uzaklardan gelenler var hani ben ortalığı karıştırmıyımda gelin orta yolu bulalım :P hani ben bildiğim için sölüyorum mesela meşiktaş yıldızda 3 katlı bi mekan var sahibide motorcu .. en üst katını bu tarz organizasyonlar için kapatıyor yeri geldiği zaman mekanda bilardo ve langırt falan var ve bunlara ücret talep edilmiyor.. bence denenebilir.. madem böle sıcak bi ortam.. bence keif alınabilir.. ben bi toplantıya katılmıştım orda ve keifliydi.. o katı komple size özel kapatıyolar haliyle çok rahat olunabiliyor. bilardo ve langırt cabası.. rakamlar konusunda katıldıgım toplantıda fiyatlar % bilmemkaç da indirim yapıolardı belki konusursanız böle bi indirimde yapabilirler..
    sitesine baktım ama bulamadım bulursam buraya yayınlarım..

moonchild - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

serhat tutal
    İşletme
     RR'dı eskiden
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    İsmom haberleşiriz! Nema problema!!
    We believe in going our own way, no matter which way the rest of the world is going...

Mustafa Dogan
    Sanat Yonetmeni
     250E
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aramiza hosgeldin sanatçı arkadasim

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Alıntı Airbrushistanbul Nickli Üyeden Alıntı
    yenikoylu_ua, evet haklısınız belkide. ama bu kadar uzaklardan gelenler var hani ben ortalığı karıştırmıyımda gelin orta yolu bulalım :P hani ben bildiğim için sölüyorum mesela meşiktaş yıldızda 3 katlı bi mekan var sahibide motorcu .. en üst katını bu tarz organizasyonlar için kapatıyor yeri geldiği zaman mekanda bilardo ve langırt falan var ve bunlara ücret talep edilmiyor.. bence denenebilir.. madem böle sıcak bi ortam.. bence keif alınabilir.. ben bi toplantıya katılmıştım orda ve keifliydi.. o katı komple size özel kapatıyolar haliyle çok rahat olunabiliyor. bilardo ve langırt cabası.. rakamlar konusunda katıldıgım toplantıda fiyatlar % bilmemkaç da indirim yapıolardı belki konusursanız böle bi indirimde yapabilirler..
    sitesine baktım ama bulamadım bulursam buraya yayınlarım..
    Böle uygun alternatifler değerlendirilebilir tabi eğer gittiğimiz yerde rahat olacaksak fiyatlarda uygun olacaksa bizde herkeze uyar sonuçta herkez biryerlerden gelmek için gaz açıyor cuma gelirsen hem yer hakkında bilgi verirsin hem konuşuruz bu arada yıldızdaki yeri tarif edersen ben uğrayabilirim malum bizim işyeri dikilitaşta
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

Airbrush İstanbul
    Airbrush
     Daelim S2 250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    mekanın sitesini buldum

http://www.carsackranch.com/index.htm

buda buldugum yerdeki krokisi aynen buraya koyuyorum

gittiğim gruba %25 indirim uyguluyolarmış baktımda..

buna göre konuşulabilir.

mehmet özdikmenli
    İşletme
     regal 2007
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    güzelle benziyo gerçi bize fark etmez maksathep beraber olmak

Sayfa 5 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 3456 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)