evet bull cok uyudun ahanda sana bu ders olsun ama kurunun yanında yasta yanar benımde bır resım vardı yanında dostlar ben uyumuyordum gozlerımı dınlendırıyordum ınanınnnnnnnnnn :P :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)evet bull cok uyudun ahanda sana bu ders olsun ama kurunun yanında yasta yanar benımde bır resım vardı yanında dostlar ben uyumuyordum gozlerımı dınlendırıyordum ınanınnnnnnnnnn :P :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
speedy kardeşim sen de uyuyanları biraz rahat bırak.... bull da benim gibi bulduğu heryerde uyumaya çalışmış....![]()
[color=cyan]Yaşamak zevki nedir bilmez ölümden korkan.
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)uykucu şirin biraz şekerleme yapmış!!! uykucu bull mu desek yoksa:))
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)öyle tabii abicim raptorcu dediğin her durumda her ortamdaToMCaT Nickli Üyeden Alıntı
işine geleni yapmasını bilir :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
haydi çocuklar motora
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)uyku gibi yok ben 2 gün uyumam fakat yattımmıda 3 gün kalkmam hehhehheh
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)hehehe bende 2 gün uyumadım ama 3 günde yatamadım :?handojoe Nickli Üyeden Alıntı
![]()
haydi çocuklar motora

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)oha be okuz gıbım uyuyor adam yuuuhhh diyorum olum ben sana bosuna okuz demıyorum![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Bakın şu an saat 06.52...
5 te kalktım napiim napiim ??? Dün gece Sihirli eller sabah erken gelirim demişti. Ulan uyku tutmadı ha geldi gelecek... Yok !
Neyse sadede gelelim uyumayın abicim , yazıktır. Uyurken, yapma ihtimaliniz olan her km den mahrum kalıyorsunuz...
Sizi düşündüğümden sölüyorum, yapmayın etmeyin kardeşlerim , abillerim ablalarım...
Uyumayınnnnnn !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
AÇIN GÖZLERİNİZİİİİİİ !!!!!!
Ahanda gelmiş valla . Saat 7 , kahvaltı etmeye gidiyom ben sihirli ellerle..... :P :P :P![]()
![]()
İstanbulzıkkımın pekii.. sabahın 7 sinde aradı pisikopatlar tabe bende verdim veriştirdim sonradan öğrendim ki spidyyyyy zılgıtı yiyeceğini anlamış teli hemen çetin kardeşime vermiş. çetiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin. gel olm bu taraflarada sabahın köründe taciz neymiş bi hesabını düreyim![]()
![]()
:P :P :P
Aprilia Pegaso 650ie
İstanbul
B Rh (+)hıııımmmggghhh zzzzzzzzzzz
uyumak iyidirrr
iyidir uyumakkk....
haydi çocuklar motora
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)