Abi sonuncusu süper olmuş ya, gecenin üçünde krize girdim resmen :P hahahahahahahahaha
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Abi sonuncusu süper olmuş ya, gecenin üçünde krize girdim resmen :P hahahahahahahahaha
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Dünya feministler kongresinde, Amerikan Delegesi Hanımefendi kürsüye gelmiş
"Geçen yılın kararlarını aynen uyguladım. Eve gider gitmez kocama:>-"Bundan sonra temiz çamaşır istersen kendi çamaşırını kendin yıka. > İşte makine
orda.." dedim.İlk gün birşey görmedim.İkinci gün birşey görmedim. Üçüncü
gün bir baktım, makinenin başında sadece kendi çamaşırlarını değil, benimkileri de yıkıyor."
Alman Delegesi
söz almış. Ben de kararımız gereğince kocama: - "Bundan böyle temiz tabakta yemek istiyorsan kendi bulaşığını kendin yıka" dedim.. Birinci gün birşey görmedim. İkinci gün birşey görmedim. Üçüncü gün baktım, makinenin başında sadece kendininkileri değil, benim bulaşıklarımı da yıkıyor."
Üçüncü konuşmacı bizden,
feminist kardeşimiz; "Türkiye'ye döner dönmez kararımız gereğince kocamla konuştum. Ona dedim ki: -"Bundan böyle yemek yemek istiyorsan, kendin pişirmen gerekecek. İşte mutfak orada.."Birinci gün birşey görmedim. İkinci gün birşey görmedim. Üçüncü gün sol gözüm biraz açılır gibi oldu, hafiften görmeye başladım ...
yol yapalım yol
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Ulen selçuk ya, şu karlı günde patlattırdın kahkahayı banayarıldım yaaaaa.
YOK
İstanbul
0 Rh (+)Yolcu müsait bi yerde inmek ister ama dili sürçer:
> > - Şoför bey mübarek bi yerde inebilir miyim?
> > - Şu ilerdeki caminin önünde bırakayım teyze seni
Eve gitmek üzere Bakırköy dolmuşu bekliyordum. Sigaramın kalmadığı aklıma gelince önünde durduğum Tekel bayiine girecekken minibüs geldi. Apar topar bindim. Şoföre parayı uzatıp,
> > - Bir Monte Carlo' dedim! Adam birkaç saniye yüzüme bakıp:
> > - Abi bu Bakırköy'e gider' diye cevap verdi! İşte o an benim ve şoförün bittiği andı.
Mükemmel bir yerde inebilir miyim?
> > Yolcunun kafası karışık sanırım, kendisi de dolmuşdakilerle birlikte güler söylediğine şoför kadını indirirken:
> > - Buyrun size layık değil ama!
> > .................................................. ......................................
> > Yolcu müsait bi yerde inmek ister ama dili sürçer:
> > - Müsait bi yerde iner misiniz?
> > Şoför:
> > - Niye sen mi kullancan???
> > .................................................. ......................................
> >
> > Rumeli-Hisarüstü otobüsüyle Taksim'e doğru gidiyoruz. Adamın biri Beşiktaş dolaylarında gayet aceleci bir tavırla:
> > - Kaptan orta kapıyı rica edebilir miyim?
> > Bizim şoför olaya hakim:
> > - Tabi abi ayıp ettin. Al götür senden kıymetli mi...
> >
> > İstanbul'dayiz... Dolmuşa bindik, dolmuş doldu,tam kalkacak, elemanın biri açtı kapıyı. İçerde tıkış tıkış oturmuşuz, önde 3 kişi arkada 4 ... Eleman hala bir umut sordu:
> > - Kaptan, yer var mı?
> > Şoför de arkasını dönüp cevap verdi:
> > - Bilmiyorum, üst kata bi bak bakalım...
> >
> > Pek dolu olmamasına rağmen minibüs hareket etmek üzereydi. Tam o anda kavga ettikleri her hallerinden belli olan iki arkadaş minibüse bindi.Birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlardı. Çocuklardan biri şoföre parayı uzattı:
> > - Abi bir öğrenci bir de hayvan alır mısın?
> >
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
YOK
İstanbul
0 Rh (+)aaaa bişey söylemeye gerek duymadım siz keyfinize bakın hem söyleyincede kızıyosunuz size bişey diyimmi siz erkekler biz kadınlar olmadan hiç bir işe yaramazsınızyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
İnsanın Tüm Evrende Kesin Olarak Düzeltebileceği Tek Bir Şey Vardır.KENDİSİ....
Hayatta Ya Tozu Dumana Katarsın Yada Tozu Dumanı Yutarsın
RR 250-9
Adana
0 Rh (+)Komutan Emir erini çağırmış :
-" Bana derhal bir lazer yazıcı bul!
-"Emredersin komutanım" deyip fırlamis emir eri...Ve üç dakika sonra yanında başka bir erle beraber komutanın karşısına dikilmiş...
-"Komutanım ! Bu hem Laz, hem de er...Ayrıca okuması yazması da var. Size yazıcılık yapar..." Komutan: ( burnundan soluyarak )"
-İyi ki scanner istememişim! ...
DON'T RUN YOUR FINGERS OVER MY BIKE AND I WON'T RUN OVER YOUR FINGERS
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)