Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 4 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu
Toplam 77 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    metin hakkatten alemmişin yavv.. iki işi bi arada gördün yanii...

şimdi forum ama sayfasından girip tanışma topiğine bi iki kelam yazı yaz kardeşim.. bi başlık aç kendine...vatandaş tanısın seni ....
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

emresahin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

emre sahin
    ACIBADEM SİGORTA & GÜNEŞ SİGORTA
     DD250
     İZMİR
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı alemmetin Nickli Üyeden Alıntı
    Tekrar merhaba o zaman once tan1_al1m 0zmirliyim ad1m metin 30 ya_1nday1m yakla_1k 1995 y1l1ndan beri faal motosiklet kullan1yorum gerci arada 4-5 y1l motosiklet alamad1g1mdan ara vermi_tim ama

asl1nda üye olal1 biraz zaman oldu hatta bir süredirde takip ediyorum siteyi ama cevap yazma _ans1m yeni oldu konuyada asl1nda ortadan dalm1_1m bir k1sayoldan topiin ortas1na dalm1_1m üste dönüp bakmak akl1ma gelmedi.o nedenle kusura bakmay1n.

Amortisör konusuna gelince ses cidden amortisörden geliyor zannediyor insan ama tamirci arkada_ (çok eski bir tamircidir hatta babadan kalma meslek babas1n1da tan1rd1m ya_arken .rahmetli oldu. izmirdeki en eski tamircilerdendi) amartisörden ses gelmez balant1 yerlerinden gelir deyipte 2 dk sorunu çözünce buna bende inand1m dogrusu..
    Nerdeymis ustan izmirde bizde bulalim bi baksin bizim rr larada.bu arada izmirdeysen buyur gell cuma gunu toplantimiza.detaylar rr izmir basliginda.
    Gercekten de bi tasla iki kus vurmussun.
    GÜNEŞ DOĞDU!!!!

0 Rh -
    Çankaya iZMiR

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    metin dostum aramıza sitemize formumuza hoşgeldin öncelikle

ve iyi yaptın da geldin kalıcı ve katuılımcı olman dileklerimle ve teşekürlerimle tekrar hoşgeldin diyorum NEDEN mi?

10.MART 2007 de acılmış bir başlığı vede en son 21 HAZIRAN.2007 de yazılmış bir konuyu sen 31 ekimde yani yaklaşık 4 ay sonra tekrar gündeme getirmişsin yani bu demektir ki... sen eski mesajlarımızı şöyle bir gözden geçirmişsin seninde dediğin gibi o mil olayı gerçi arkadaşlar da belirtmiş ama senin de yazmanla tekrar yeni arkadaşlarında bilgisi olmuştur.

bir konuyu yazmadan önce eski acılmış başlıkları gözden geçirmek başlık kirliliğini önlemek adına çok güzel bir olay..

metin karakuş
    gümrükleme
     dadyw class
     izmir
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    cümleten hoşbulduk..

pek fazla zaman bulamıyorum internette dolanmaya o nedenle cevaplarımda biraz gec dönebilirim kusuruma bakmayın artıkın..

İzmirli arkadaşlar toplantıya çağırdığınız için teşekkürler ancak pek boş zamanım olmuyor o nedenle katılmam biraz zor gibi hele hele cuma imkansız.. (cumaları gece 24.00 kadar genelde çalışıyorum)

Gerci hafta icide çıkıp eve gitmem saat 20.00 gecer genelde o nedenle anlayın artık..

motorcu arkadasa gelince (tek başına çalışıyor) başı cok yogun oldugundan ki ben eski müşterisi olmama ragmen bana bile 1-2 hafta sonra gel diyebiliyor. O nedenle sizinle ilgilenirmi ilgilenmezmi bilemiyorum. Yinede adresini vereyim . Yalnız benden duymadınız )

Basmane büyük postanenin yanından giren sokaktan içeri girince yaklasık 50metre ileride sağda motorcu mehmet diye sorsanız gösterirler şu an sanırım mondial yetkili servisliğide yapıyor yanılmıyorsam.Yalnız RR servisi değil onuda belirteyim..

yanar17 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Sebahattin YANAR
    Teknik Öğretmen
     Regal Raptor DADYW
     Çanakkale
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Merhaba arkadaşlar
    Amartisör konusun da ben de bişeyler söyleyeyim
    Biliyorsunuz arka salıncak kısmını bizzat söküp topladım.
    http://www.regalraptor.net/forum/vie...otografli.html

burda resimlerle anlatmıştım. Amortisör sesini zannettiğiniz şey salıncak milinden geliyor.
    sökmeden evvel bu ses ben de de mevcuttu bakımdan sonra (yağlama temizleme) kesildi. Birde amortisör lastik takozları lastik gıcırtısı yapabilir. bunu da dikkakate alın.

Motorunuz kapalı alanda muhafaza etmiyorsanız bu ses mutlaka başınıza gelecek.
    Sebebi salıncak mili salıncağın içinden geçtiği yerlerde metal pullar ve pilastik burçların olduğu yerden geçiyor.
    arada takozlar var. Bunlar paslanmış durumdadır. Ondan kaynaklanır. Benimki öyleydi. Gresleyip takınız geçecek.
    Sökmüşkene rulmanlarıda kontrol edersiniz. :P :mrgreen:

Birde ben bir halt yedim. Amortisörleri deneme amaçlı yumuşak amortisör daktım :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
    İzlenim: Çok mükemmel ......çım rahat etti. Bunu uzun yolda denedim EDREMİT HAVRAN a kadar gittim geldim. Mükemmel rahatladım .

Yalnız bişey vardı beni raatsı eden. Salıncaktaki zincir koruma lastiği aşınmaya başladı. Nedeni.? az sonraaaa :P :P
    Ne Ekersen Onu Biçersin.
    Kırmızı DADYW CUSTOM
    ÇANAKKALE - Merkez

Tayfun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    O lastiğin aşınma sebebi zincirin bollaşmasından kaynaklanıyor, yolda giderken salınım yapan zincir lastiği aşındırıyor zamanla, bunun için zincir gerginliğini aynı düzlemde tutmak lazım.

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    beyler ben 1 ede ayalıyom 4'dede hep aynı numara bi değişiklik yok bende bıraktım kendi haline.
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
    beyler ben 1 ede ayalıyom 4'dede hep aynı numara bi değişiklik yok bende bıraktım kendi haline.

Komutanım sizin ağırlığınızdan ötürü belki değişiklik göstemiyordur, tabi yayların sertliğini sağlam bir tümsekten geçince anlayabiliriz ancak, eğer kıçımız seleden kesilirse serttir, kesilmezse tam karardır, en güzel yöntem bu :P

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    aynen öyle bide ardcılı binince çukurlardan gecerken tekerlekler herhalde çamurluğa değiyor .... ama helali var yinede geziyor memleketi....
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

Tayfun Kinyas
    Hamamda Tellak
     Yamaha Royal Star 1300
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    Alıntı aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
    aynen öyle bide ardcılı binince çukurlardan gecerken tekerlekler herhalde çamurluğa değiyor .... ama helali var yinede geziyor memleketi....

Çinliler bunu hiç düşünmemiş işte, lastiğin çamurluğa sürtmemesi için lastik takoz koymamışlar amortisörlere ve en önemlisi elektrik aksamı çamurluğun içinden geçiyor, çamurluğa değen lastik aynı zamanda kabloları aşındırıyo, buda 2 kişinin başına geldi bu sitede.

Sayfa 4 Toplam 8 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 ... SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)