aksu abı![]()
hos geldın ...
motorunuda en kısa zamanda alırsın ınsallah...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)aksu abı![]()
hos geldın ...
motorunuda en kısa zamanda alırsın ınsallah...
Çanakkalehoşgeldin dostum aramıza
-
İstanbul
A Rh (+)arkadaşlar ilginize teşekkür ederim. Adım salih özcan istanbul kağıthanede oturuyorum. sinopluyum. evli ve iki kız çocuğum var inşallah. araştırmacı bir yapıya sahibim. ve motorsiklet.net sitesinde rastladım motoru incelerken. regalraptor sitesinin hemen hemen %80 kısmını okudum. arama yapıpta sitede bulamadığım ve aklıma takılan konular olursa yardımınıza ihtiyacım olacak. ama öncelikle tam bir genel bilgi, ehliyet, sonra motor ve tam emniyet için gerekli diye düşündüğüm için motor almakta acele etmiyorum. tekrar tekrar teşekkür ediyorum.
Devrem miş? Nerden devren oluyo? Laf !okan Nickli Üyeden Alıntı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Salih hoş geldin...
İstanbulAramıza hoş geldin Salih ....
Hoşgeldiniz Salih bey.her türlü sorunuza yanıt bulabilirsiniz yanlız size tavsiyem forumda sormak yerine toplantılara gelip motorun başında sormak ve uygulamalı olarak görmek çok daha akılda kalıcı oluyor
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Salih maşallah çocuklarını Allah bağışlasın. Bak hemen bir hemşeri buldun kendine. Samsun dan Okan da hem hemşeri hemde yaş daş olarak Regal cileri yakaladın. Sonrasında ehliyet motor tecrübe derken zaman akıp gidiyor. Hayırlısı.RoS Nickli Üyeden Alıntı
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)aramıza hoş geldim kardeşim en kısa zamanda motorlamanı dilerim görüşmek üzere
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)kardeş hoş geldin aramıza
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)