Kardeşim sen 9:30 da olacakmış gibi dolmabahçienin oraya gel gerisini merak etme 10 dada hareket edicez kale cafeye dogruyasinsubay Nickli Üyeden Alıntı
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Kardeşim sen 9:30 da olacakmış gibi dolmabahçienin oraya gel gerisini merak etme 10 dada hareket edicez kale cafeye dogruyasinsubay Nickli Üyeden Alıntı
regal raptor
İstanbul
0 Rh (+)arkadaşlar ben ve eşim arabayla biraz geç geleceğim lütfükırdara iş çıktı.
HAYAT ÜÇBUÇUKLA DÖRT ARASINDADIR YA ÜCBUÇUK ATARSIN YA DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN
Regal Raptor
İstanbul
0 Rh (+)dostlarım merhaba,
islerin yoğunluğundan pek giremiyorum nete,aidikurt arkadaşım alakanıza ve takibinize buradanda teşekkür ederim.
bende katılacağım sizlere,artık kahvaltıda görüşmek dileği ile.
+1 olabiliriz
herşey gönlünüzce olsun.
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Zafer Abi;BABAADAM Nickli Üyeden Alıntı
Sizin oradaki kahvede içtiğimiz çayın tadı hala damağımda. Özlemişim be. Seni de görecek olmak çok güzel.
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
Türkiyeİnşallah bi aksilik olmazsa bende katılmak istiyorum hayırlısı olsun
[align=left:74f2d67f39]B Rh -[/align:74f2d67f39] 34 Eh 1312 Software Developer
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)Yarın görüşmek üzere arkadaşlar yolumuz açık olsun...
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)evet yarın güzel olucak ama soguk olucak ona göre sıkı giyinin hasta olmayın.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)güssel insanlar.. sayın admini... ben yrın bi miktar geç kalıcam... saat 12-12.30 gibi gelicem...
sayın müslüm baba... Babamız... büyük insan...!... abey yarın 3 arkadaşım daha gelmek istmekte... elinizdeki değerli davetiyelerden -ki sadece sizin değerli ellerinizde olduğu için değerli olan o değersiz kağıt parçalarında- 3 adet daha talep etmekteyim... saygılarımla.. babamız... :mrgreen:
SSUUUUuuu...!
REGAL RAPTOR E-9 KIMIZI
Türkiye
A Rh (+)ben de geliyom![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)