okanım hayırlı uğurlu olsun modum.. aman diiim, kazasız belasız sürüşler kardeşim..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
İstanbulokanım hayırlı uğurlu olsun modum.. aman diiim, kazasız belasız sürüşler kardeşim..
caponord
Samsun
B Rh (+)teşekkürler arkadaşalr....regalimi satmıyorum.. çünkü bu merete şehir içinde pinmek bayaa bi zor...ama uzun yolda çok keyifli..
daha önceki motorum(moto guzzi) eski teknoloji olduğundan bu kadar keyifli diildi..
gerçekten çok güvenli ve kaliteli bi makine..kuzendeykende çok kullanmıştım ama limitlerde kullanmamıştım emanet in canı tez olur hesaabından...
bu gün teslim almaya gittim ve dönüşte bi yokliim dedim 1. vites 90 ..2. vites 140...3. vites 185...ve 4 .5. 6 ya atmadım yol bitti.... :mrgreen:
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)çüş veya ohaaaa deyim canım kardeşim bu ne ya heh heh hehhhhh heeeeeeeeeeeeeeeeeee hizlara bak yak ya
1.... 2 ................... ve 3.......... vınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn 185 km.ymiş oy oy oy oyyyyyyyyyyyyyyyyyy
ulen biraz ufak atda civ civ lerde yesinler ağır olda molla desinler... ya kardeşim atılırda bu kadarmı atılır.
senin hesaba göre her fitesde 45 km artıyor hesaba devam edelim 4 .cü fites 225km 5 fites +45= 270 km oy oy oy oyyyyy hadiiii eeee 6.ncı fites +45 = 315 km... hadi leynnnnn sallama titretttt HAYABUSO mu bu kardeşim
ulen şarkı gibim beeee sallaaaaa oyanada bu yanada sallaaaaaa sallaaaaaa sallaaaaaaaaaa
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
caponord
Samsun
B Rh (+)gel baba bide sen dene.. hayabusa 1. viteste 125 yapıyor...biz o kadar olmayız...ama son hız 240 ve çok rahat yapar ... yanlız çantaları sökmek lazım...
müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
Gelsin Müslüm Baba gelsin. Bodrum cafede Okanı oyalarken sırayla çaktırmadan bineriz.deneriz.![]()
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)yaa bırakın yaa regal raptor gıbısı varmı(abe allah sızıı ınandırsın ortadan ıkıye catlayacam beyaaaa) :P :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:![]()
![]()
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)yakışır ve yakışmışda kardeşime güle güle bin ula allah kaza bela vermesin..... ( la amca ne diyo artık bu motor için eline anahtar alır herhalde)
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
İstanbulOkan abi Hayırlı olsun..
Allah kaza bela vermesin...![]()
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)abi hayırlı ugurlu olsun ama senin RR ne oldu? sattın mı?
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)