oturduğum yerde yarıldım baba bu ne allahısen böle motor mu kullanılır...ya şu gidon çok güzelmiş valla ilk resimdeki...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)oturduğum yerde yarıldım baba bu ne allahısen böle motor mu kullanılır...ya şu gidon çok güzelmiş valla ilk resimdeki...
the wind determines the way of falling leaf
DD250
İZMİR
0 Rh (-)HARBİDEN MAYMUN OLMUŞ ADAM YA!!!!![]()
![]()
GÜNEŞ DOĞDU!!!!
0 Rh -
Çankaya iZMiR
yamaha fz6 fazer
İstanbul
0 Rh (+)öyle gidona ancak öyle bir sissy bar ve egzost olurdu zaten. ilginç...![]()
foam party
:mrgreen:
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)dün akşam diğer başlıkta söz ettiğim VT650 nin direksiyonunu taktım. sol elcikteki kabloları uzattım. yeni debriyaj teli ve klavuzunu taktım. sağ elcikteki fren hortumunu taktım. geriye sağ elcikteki kablolar ile gaz teli ve klavuzu kaldı. piyasada uzun fren hortumu aramak yerine sanayide yenisi yaptırdım. orjinalinden hem daha sağlam oldu hemde daha ucuz. şöyleki; 140 cm uzunluğunda çelik örgülü fren hortumu 20 YTL. serviste orjinal boydaki fren hortumu için 90 YTL fiya vermişlerdi.
hakkı
DL1000
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)Kino Nickli Üyeden Alıntı
bence adam bu motoru ayakta sürüyor... seleye basarak sürüyor olmalı... bu fotoğrafta ise adamın ayağı kaymış, oturmuş, tam o andada oradan geçen biri fotoğraflamış.. nasıl senaryo ama![]()
![]()
niho haha (kötü adam gülüşü)
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)hakkı abi koymıcan mı daha resimleri senin motorun...hadi be ngeldim gördüm dier arkadaşlarda merak ediyor
suzuki DL1000
İzmir
A Rh (+)gelseydin görürdün, sende diğer arkadaşlar gibi bitince resimlerinden göreceksin.getto Nickli Üyeden Alıntı
hakkı
DL1000
regal raptor 250
İzmir
A Rh (+)ehehe okhakkı Nickli Üyeden Alıntı
![]()
Yamaha Royal Star 1300
İstanbul
A Rh (+)Kino Nickli Üyeden Alıntı
Bu herifi 7 kule zindanlarında kolarından tavana bağlayıp bırakmak lazım, yabancılık çekmez zaten hiçyada bu herife non stop 1000 km yaptırıcakjsın o gidonla bakın motoru satmıyomuu hemen :D
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)cayda cıra...
zeybek...
aydın havası...
resmı gorunce aklıma gelen ılk seyler bunlar...
halk oyunlarından alısık olacak kı boyle bı gıdonu tercıh etmıs.
zıra hıc bır akıllı adamın kullanamıyacagı kadar ezıyet verıcıdır......
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)