Hoşgeldin silentman. Umarım forumda nick'in gibi olmazsın, katılımcı olursun![]()
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Hoşgeldin silentman. Umarım forumda nick'in gibi olmazsın, katılımcı olursun![]()
yol yapalım yol
caponord
Samsun
B Rh (+)Anıl kardeşim hoşgeldin ....
REGAL RAPTOR
Ankara
B Rh (+)hoş geldiniz anıl bey,
handoya ortak çıktı edebiyat konusunda![]()
GRİ KUZU 06 BA 0660
TAŞLAR TEKERİMİZDEN UZAK DURSUN
İstanbulhoş geldin anıl.. yol her zaman bizi bekler... birlikte nice beraber sürüşlere ..
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Aramıza hoş geldin kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
dadyw class 9b
Ankara
B Rh (-)Hoşgeldinizzzz .. daha çok km.ler beraber bu dostluğu yaşamak dileğiyle...![]()
Dünyada Görmek İstediğiniz Değişikliğin Kendisi Siz Olun...
İstanbulne güzel olmuş dostum işte bak şimdi Rahmetli Barış Mancoyu düşürdü aklıma kelamınapron83 Nickli Üyeden Alıntı
uzun saçlı adam demişti: "bu dünya benim memleket" :D
kendimi tanıtmaya çabaladıgım yazımı begenmiş oldugunuz güzel sevindirdiniz bak şimdi durduk yere yahu :D :D.
carvalho dost sessiz adamlarız lakin asfaltta kah sol cenahında kah sag cenahında sesssiz sessiz gaz basan bir adam görürsen şaşırma deriz.tekrar hoşbuldum hepinize arzu hörmets..
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Hoşgeldin kardeşim.
İyi anladık da iyi edebiyat yapıyon amma hangi ildensin, ne iş yaparsın, evlimisin bekarmısın, motorunun markası nedir velhasıl biraz anlat da diğer yönlerini de bilelim. Burada meçhul üye yoktur.
RR 250 E-9
Ankara
0 Rh (+)Hoşgeldin aramıza.
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)aramıza hoşgeldin kardeş
açılış konuşman süper olmuş takdir ettim
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)