Bunu alacaktın da regali neden sattın depo kapağı regalle aynı inanmayan denesin ben denedim. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Bunu alacaktın da regali neden sattın depo kapağı regalle aynı inanmayan denesin ben denedim. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)ugur abı...
oncelıkle yenı motorunuz hayırlı UĞURlu olsun.
cenabı ALLAH herturlu beladan vedan korusun...
sıze sunu ıtıraf etmelıyım kı benım R&R almama sızın motorunuz ve sızın gıbı motorunu seven cevresıne yardımcı olmaya calısan motor sevdalısı ınsanlar vesıle olmustur...
sıze yenı motorunuzla guzel gunlere gaz acmayı dıler yenı toplantılarımızda sızınle bızzat tanısmak ısterım...
ne dıyelım ınsallah bızlerınde bu sekılde sansı yaver gıderde bıze hayallerımıze kavusuruz![]()

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)abicim hayırlı ugurlu olsun allah kaza bela vermesin.
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
E9
İstanbul
B Rh (+)hayırlı olsun allah kaza bela vermesin![]()
KARTALLAR YÜKSEK UÇAR...34 YDH 46
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Hayırlı uğurlu olsun Kaldera. Kazasız keyifli sürüşler dilerim...
yol yapalım yol
e9b
İstanbul
A Rh (+)Hayırlı ugurlu olsun abi. Maasallah Allahdan saklasın
MESAFENİ KORU
RR-250 e9
Ankara
0 Rh (+)Hayırlı olsun abicim.
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)hayırlısı olsun abım darısı bızım basımıza demıycem ben regalımden cok memnunum gosterıs konusunda benım motorum daha onde haa dıger ozellıklere bakarsak abım karıstırma :P :P :mrgreen: :mrgreen: :D :D
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
Yamaha Dragstar XVS 650A
İstanbul
AB Rh (+)Masaallah, Hayırlı ugurlu olsun, Allah kazadan beladan saklasın, amannndegmesin,
a
a
A Rh (+)hayırlı ugurlu olsun kaldera abi. kazasız belasız
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)