O kadar da güzel bir şarkı değil ama...Kişide nasıl bir etkisi olduğu önemli tabi...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
O kadar da güzel bir şarkı değil ama...Kişide nasıl bir etkisi olduğu önemli tabi...
a
a
A Rh (+)mukemmel secım infinite kardes. hayatımda dınledıgım, ve benı oylesıne tutsak eden nadir sarkılardan. klibi de bi ayrı guzeldır. kızına bakabılmek ıcın kotu yola dusen bi kadın....
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)özgürlükle yanlızlık aynı şeylerdir. özgür olmak demek insan vücudlarından uzak ama beyinlerine yakın olmak demektir.snakesawar Nickli Üyeden Alıntı
eğer özgürsen birçok şeyi aşmış ve yaşamıssın demektir... ne sen nede sana bağlı bir vücud yok demektir...
beynelmilel bir yaşam sorundan ve sorumluluktan uzak...
bütün insanlar bunu düşler ama yine de sabah uyanırlar...
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
a
a
A Rh (+)kimse ozgur deildir aslinda. herkesin birilerine biseylere karsi sorumluluklari var.
rr dd250
İstanbul
A Rh (+)hava soğuk bırakın metallica yı ıslanmaya deymez![]()
BMW F650 CS
İstanbul
A Rh (+)Metallica'nın çaldığı en güzel şarkılardan biridir. Çoğu zaman sadece bunu dinlemek bile yeter.
Benzer şekilde Anathema'dan A Dying Wish 'de tavsiye edilir. İnsanı alıp uzaklara götürmekte iyidir.
Nihat, Bob seger'in söylediği Turn the page bende var. Elinde yoksa gönderebilirim.
Yeni aşkım; BMW F650 CS...
34 TC 9073
E-250
İstanbul
0 Rh (+)Dinledim Bob Seger'den de... pek sevemedim. Belki de Metallica'dan dinlemeye alıştığım içindir.cuneyt Nickli Üyeden Alıntı
Metallica'nın Burton'un mirası bittikten sonraki albümlerinde yer alan bir-iki güzel şarkıdan biridir. Olay şu ki; şarkı, zamanında yazılmış gerçekten güzel bir şarkıdır. Yalnız bu şarkıyı çalabilecek kaliteli eller gerekmektedir.
Ayrıca A Dying Wish tavsiyeni seyir halinde uygun bulmuyorum. O şarkı öldürür. O kadardır yani (:
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
BMW F650 CS
İstanbul
A Rh (+)Kullanırken dinlemeyin zatenHarbi intihar ettirir :P İş açmayın başımıza.
Vazgeçtim hiç dinlemeyin en iyisi :P
Yeni aşkım; BMW F650 CS...
34 TC 9073
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)bende clip eklemesini yapayım![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=dOibtqWo6z4[/youtube]
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)