baba bu motoru alırsında arkandaki ara bu manzarayı görürde dalarsa halini düşün :mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)baba bu motoru alırsında arkandaki ara bu manzarayı görürde dalarsa halini düşün :mrgreen:
caponord
Samsun
B Rh (+)işte reasinglerin ne dandik makine olduğu bu resimden belli... adamlar resmen cenin pozisyonunda motor sürüyolar yavv... :mrgreen:
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Katılıyorum Okanım Modum çok haklısın dandik bu motorlar dandik![]()
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)ben hala idaaa ediyorum KRAL ÇIPLAK
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Tam bir naked... Üzerine tanımam...
yol yapalım yol
sym gts 250 evo i
İstanbul - Küçükçekmece (Avrupa Yakası)
A Rh (+)yıllarca bundan kullandım...
kımse anlamadı :P
cevremde ne kadar dıkkatsız ınsanlar varmıs sımdı anladım...
literatürde foreman...
halk arasında formen...
dostlar arasında FATİH....
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)ratçı manitalar nasıl ama
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)hakıkaten adamların durusa bakın uzun yola reyzıngle :P cıkılmaz olmezlerde (tabı bu bır ıhtımal)yasarlarsa bu tutkuyla yaslandıklarında dogrulmak ıcın teknolojı bıle yardımcı olamaz orgınal yamukluk der gecer :P :P :P :mrgreen: :mrgreen:![]()
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
regal raptor 100 ddE
İstanbul
A Rh (+)arkadaşlar artık merakınızı giderelim ...bu riders lardan biri benim ,diğeri de secondmod lady oyaa...
motorlar öyle orcinal ki ;değmesin diye görünmez örtüsü örttük öyle geziyoruz....
SUZUKİ intruder vl 250
SUN GOES DOWN
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)yaw müslüm kardeş bence bunlar jokey herhal bende altlarında hülya avşarla sibel canın atlarını görüyorum gibi gibimüslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)