T gidon takıcam..Arka koltuğu iptal edicem V motor koyucam yağ soğutmalı..Tabi işin espirisi şimdi emrahta diyicek benle dalgamı geçiyonuz.Espiri olsun..
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RRaptor
Kocaeli
0 Rh (+)T gidon takıcam..Arka koltuğu iptal edicem V motor koyucam yağ soğutmalı..Tabi işin espirisi şimdi emrahta diyicek benle dalgamı geçiyonuz.Espiri olsun..
IRZIMIDIR ÇİĞNENEN,EVLADIMIZDIR DOĞRANAN,BRE SIKILMAZ AĞLAMAZSAN BARİ GÜLMEKTEN UTAN !!! Mehmet Akif ERSOY
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Benim de planım o... yavaş yavaş düzeltmelirini yapıyorum işte. Honda gibi bişey olacak sonunda... Gidişi çok iyi oldu.. geçen gün 120 gördüm... Tabi o sırada Azrailin dikkatini çekmişimdir ama olsun gördüm...![]()
Krom aşkı ile parlak yarınlara ...
caponord
Samsun
B Rh (+)bu sitede arkadaşlar arasında alınma olacaanı hiç tahmin etmiyorum.. manevi olarak sanki yıllardır tanışıyomuşuz gibi geliyo bana...allahdeğdirmesin...
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Valla bana da öyle... Fuar günü Alperi, Müslüm babayı, Aslan burçluyu sanki çok uzun zamandır tanıyor gibiydim. Aklım agelmeyenler de var tabi...
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)ben senle nie tanışamadım o gün emrah
inş. bu fuarda tanışcaz)
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Kale kafede dışarda oturuyordum Müslüm babalarla.

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)baba valla resim bekliyoruz sen ve ragl manyak uyum içinde olacakmışsınız gibi bir his var depoyu ve camurlukları boyattıkta sonrakı halini mutlaka resim edip buraya koy merak ettim olmazsa sitemizin logosunu paintbrush ile depoya yaptırırız cok hos olur valla
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
DD250-9B
İstanbul
A Rh (+)Olabilir Abi. Cumartesi resim işi tamam... Arkamdan boyatacaklar çıkacak eminim...
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)hadi hayırlı olsun güle güle bin allah kaza bela vermesin.
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
2006 250e
Mersin
0 Rh (+)evet allah kaza bela vermesin kücükgirgin dostum fotoları bekliyoruz![]()
herhalde pembe ye boyatmıyorsun değilmi :lol:
bari renklerini söyle de biraz hayal çekelimmm fantezi kuralım![]()
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)