| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
regal raptor
İstanbul
0 Rh (+)HAYAT ÜÇBUÇUKLA DÖRT ARASINDADIR YA ÜCBUÇUK ATARSIN YA DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)hayırdır gökhan motoıguzziyi yürüttün herhal hadi hayırlı olsun alanada satanada
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
regal raptor
İstanbul
0 Rh (+)evet komtanım çıkardım hayırlısıyla binecem yer sorun oluyo iki motor satıyım dedim.aslanburclu Nickli Üyeden Alıntı
HAYAT ÜÇBUÇUKLA DÖRT ARASINDADIR YA ÜCBUÇUK ATARSIN YA DÖRT DÖRTLÜK YAŞARSIN
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)hayırlı olsun gökhan abi... motoguzziyi de görmek gerek bi gün ama... alana satana mevlem kaza bela vermesin...
SSUUUUuuu...!
regal raptor
İstanbul
0 Rh (+)saol kardeşim ya özledim bi yolun düşmüyomu gelsene .babayla selam gönderdim geçen gun almışsındır umarım.agresus Nickli Üyeden Alıntı
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)ah be abim yol mu kaldı, iz mi kaldı... tiyatro işlerine sardırdım son 2 aydır koptum gittim... ama bi görüşme ayarlasak artık... yeşilköy falan yapsak havalar beterlemeden...
SSUUUUuuu...!
DD250
İstanbul
0 Rh (+)Gökhan abii hayırlı olssun inşallah satarsınn süper motor valla alan hayırlı olucaktırrr..
agresus dostum nerelerdesin yahuuu
regal raptor
İstanbul
0 Rh (+)çok iyi olur kardeşim enkısa zamanda bi organize olalım.agresus Nickli Üyeden Alıntı
polatcım teşekkürler canım.
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)Gökhan hayırlısı olsun, senin motor bakımlı ve rahatça güvenerek binilecek bir motor, dolayısıyla alacak olan kişi rahat eder. Allah gönlüne göre versin. Selamlar
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Gökhan sen o motoru satamazsın kardeşim, satmaaaaaaaaaaaaaa çooooooooooook piiiiiiiiiiiiiiişman olursuuuuuuuuuuuun, bu akşam mangala gelde orada konuşalım.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)