Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu
Toplam 30 adet sonuctan sayfa basi 11 ile 20 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Alıntı technosat Nickli Üyeden Alıntı
    kardeşim sen benden de deliymişin,benim motorum olmadan mont ve dizlik aldım ;sende motorun olmadan motor için navagasyon.....valla süper delisin bravooo

Navisgasyon cihazının yanında file koruma , mont , dizlik , eldiven, 3 adet kask , alarmlı disk kilidi , halat kilit , xenon far ve şu an aklıma gelmeyen bir sürü ıvır zıvırım var. haklısınız halen motorum yok.

Çoğu kullanıcı ikinci el almamı tavsiye ediyor. Fakat bende felaket derecesinde titiz adamımdır. ancak hayatımın en züğürt dönemimi yaşıyorum. banka kredisi alayım dedim. 2003 den kalma bir Denizbank takibine takıldım. bu Bankayla bu konuda 4 kez mahkemelik olduk, 3 kez ben kazandım bir mahkemem devam ediyor.normal bir banka müşterisinin kredi puanı 1.500 dür. her kanuni takip veya mahkemelik olduğunuzda 100 puanınız düşer.şimdi banka beni mahkemeye veriyor 100 puanımı kırıyor ben kazanıyorum tekrar mahkemeye veriyor yine 100 puan düşüyor., mahkemeleri kazanmama rağmen 4 defa puanım kırıldı.ancak Kara listedeyim , bu yüzden hiç bir bankadan kredide alamıyorum.

baktığım 2.el sayısını unuttum.hatta 2. el experi gibi bir şey oldum.ve halen kafamdaki kadar temiz bir motora denk gelemedi.neredeyse tamamı ahı gitmiş , vahı kalmış motorlar. elimde kalmaması için sırf almış olmuş içinde almam.bakalım kısmet işte halen arıyorum. bu kadar ıvır zıvır aksesuarıda motor hevesim kaçmasın diye alıyorum.alınca hiç bir eksiğim olmasın.

aslanburclu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Yaşar AKILLI
    EMEKLİ
     XL650 TRANSALP 2006
     ANKARA
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    yaw deli kardeşim valla ben okuma özürlüyüm .

şunu on mısrada kısaca bida özetlesene tabii fiyatıda ayrıca bu cihaz geçen sene PC. fuarında 850.00 ytl idi şimdide tam net fiat ne oluyor.
    plaka: 06 DV 656
    yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
    kan : B Rh +
    nick : aslanburclu

Bu cihaz 400 Kdv dahil.YTL komutanım. İnternet üzerinden alırsanız taksitlede alabiliyorsunuz.

Mesela burada http://www.navigasyontr.com/ 390 YTL world karta vade farksız 6 ay taksit.

Diğer bütün yazılanlar , yazıda bahsi geçen cihaz veya telefonlar zaten sizde varsa , en az masrafla bu sistem nasıl kurulur, bununla alakalı.

Alıntı yeaks Nickli Üyeden Alıntı
    valla abi ben 1 hafta içinde n95 alıyorum onda gps yüklü gelio zaten

n95 i de en çok gps için alıcam...
    Hayır yunus Emre gps almana bile gerek yok. N 95 içinde zaten Gps var.( umarım yanlış hatırlamıyorum) . sana bir tek navigasyon programı lazım. Nokia center noktalarında yüklenebiliyor. Tavsiye etmesem de internetten kırık sürümleri bulanabiliyor.

Alıntı inci Nickli Üyeden Alıntı
    SÜPERRRRRRRRRRRRRRRRR
    Tam da benim gibi yooları bilmeyen ,öğrenemeyen, :mrgreen: biri için geliştirilmiş bir sistem. .....deliciğim seni tebrik ediyorum ...ayrıcana benim yerime zahmtelere giripte araştırdığın için teşekkür ediyorum ....oh yaaa kurtuldum kaybolmaktan dahası kaybolma stresinden... her evden çıkışımda ne trafik, ne başka bişey bu kadar beni hırpalamıyodu ...artık ters yola girmeyeceğim,refüjlerden atlamayacağım,tren yollarına dalmayacağım.... yahooooooooooooo

Hocam , aynı dertten muzdaribiz.özelliklede zamana karşı yarışırken.bir keresinde Maslaktan girdim. sarıyer çırçır mahallesinden çıktım. bunu nasıl becerdim inanın halen kafam basmıyor. zaten bunu alırken hem arabada , hem yürürken , hemde şimdilik olmayan motorumda ve olmayan teknemde kullanmak için aldım.

bu cihazı denemeniz için dolma ve yandan çarklı ile kahve karşılığı bir süreliğine kiralayabilirim. :mrgreen:

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    herşey dönüp dolaşıyo dolmaya geliyor ...Okanın her sohbeti rakı-balık yapması gibi.....yaff sözü verdim size yapıcam şu dolmayı ALLA ALLA ...
    AMA BEN KİRALIK NAVİGASYON İSTEMEM , DOLMAYA KARŞILIK ALIRSINIZ ARTIK EN SIFIRINDAN ZUAHZUAHZUAHZUAAAAAA
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

Kino - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

İ.Ergun KANCAAL
    Jeoloji Mühendisliği
     2006 250e
     Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    valla inci hocam dogru diyooo

bu navigasyon balık-rakı kombinasyonlarını gösteriyormu

gösteriyorsa birer tane alalım modum okanım ile istanbula geldiğimizde faydası dokunur

Ahmet N. ÖZCİVELEK
    Memur
     RR-250 e9
     Ankara
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    1.

Nihat Uzun
    -
     E-250
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Deli abi... Çerkez gönüllüsü... abi müthişsin. Araştırman, burada bizimle paylaşman çok güzel. Ben de sık kaybolan, E-5'e TEM, TEM2e E-5 diye giren. Süper kestirmeler bulup yarım saatlik yolu zaman zaman bir buçuk saatte alan bir adamım. Bu anlattığın şey tam bana göre.

Şimdiye kadar böyle bir şey almamış olmamın nedeni hakkında hiç bu kadar ayrıntılı bir şey okumumuş olmamdan, haliyle bir türlü ikna olmamamdandı. Araştırmacı bir kişiliğimde pek yok... armut pişmeli, ağzıma düşmeli.

Eline emeğine sağlık. Yakın bir zamanda unutmazsam bununla ilgili kısa bir başağrısı telefonu edebilirim sana. Sonra alırım inşallah.

Tekrardan teşekkürler.
    Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
    Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
    (Dövüş Kulübü)

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    rakı balıkmı dedi birisi....

yavv bu gün balıkyemeye teeee orduya gittik.. ama seçimden dolayı alkol yasaa varmış..bizde balık yerine et yedik.. balıklar midemde ağlamasın diye.. :mrgreen:

navigasyonlada arasan bu topiği bulamazsın...deli çerkesim hergün kaybolanım...ahan döndümü şimdi rakı balığa hadi topla bakalım toplayabilirsen... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

KİNO DEDEEEEEE.. cezerye bittiiiii.... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

inci erdoğan
    Öğretmen
     regal raptor 100 ddE
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    BEN DE BU GÜN MARKETTEN CEZERYE ALDIM ,hiç Mersin"in cezeryesine benzemiyordu :P :P
    SUZUKİ intruder vl 250
    SUN GOES DOWN

Sayfa 2 Toplam 3 Sayfadan BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)