Gerçekten çok güzel bi kortej oldu. Böyle bir organizsayonda bulunmak beni çok mutlu etti. Çok duygulandığım anlar oldu. Herkese teşekkür ederim.
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR DADYW 250
İstanbul
0 Rh (+)Gerçekten çok güzel bi kortej oldu. Böyle bir organizsayonda bulunmak beni çok mutlu etti. Çok duygulandığım anlar oldu. Herkese teşekkür ederim.
34 JPE 16 - Mehmet Deniz Dazkır
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Al bayraklarla donanmış vaziyette earlyriders kardeşlerimle birlikte en az 40 motor Bostancı iskelenin önünde buluştuk. Bağdat caddesi geçişimiz çok görkemliydi. İnsanların ilgisi tabii ki üzerimizdeydi; alkışlar arasında gayet disiplinli olarak sürüşümüzü gerçekleştirdikten sonra köprü yoluna saptık. Trafik biraz sıkışsa da sorunsuz karşıya geçtik. Barbaros yokuşunu inerken yol yine sıkışıktı ama farketmedi aynı disiplinle sürüşümüze devam ettik...
Dolmabahçe tarafları maçtan dolayı gayet kalabalıktı. Alkışlarla Taksim'e çıktık, Taksim meydanında 2 tur attık ve sürüşümüzü gayet başarılı bir şekilde noktaladık. TV kameraları çekim yaptı, bu akşam ana haberlere konuk olabiliriz
Ben Sürüşe ortak olan tüm arkadaşlara sürüş disiplinine gösterdikleri özenden ötürü çok çok teşekkür ederim. Earlyriders kardeşlerimize ayrıca teşekkür ederim. Sürüşe katılmak isteyip de katılamayan arkadaşlar da yürekleriyle aslında yanımızdaydılar.
Bugün benim için çok gurur verici bir gündü. Asla unutamayacağım bir gün olarak hafızamda her daim yer edecek.
yol yapalım yol
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)kortej gerçekten superdi hele bağdat caddesi ve taksime girişimiz şahaneydi adminim resimleri bekliyoruzzzzzm first lady hep resim cekti :D
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
DD250
İstanbul
0 Rh (+)mükemmel bir sürüştüü umarım yarında aynı katılım olurrr çünkü inanınyorum kii yarın daa mükemmel bir sürüş olucakk![]()
YAMAHA XV 950
İZMİT / KOCAELİ
0 Rh (+)arkadaslar bugun ızmıtten gelerek sızınle tanıstım . ve oyle mutlu oldum kı gelenlerede tesekkur ederım . umarım daha cok regalcı kardeslerımızle devamlı yollar yapma umuduyla ıle kendınıze ıyı bakın .
alper kardesım pişmanıyelerınız hazır![]()
tatar (merter )
34 erf 88

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)tatar kardeşim bu gun kocaeliden gelip bızı yanlız bırakmayıp raptorriders camiyasına yakısır şekilde kortejımıze katıldıgın için bizlerde sana tesekkür ederiz.
İlk fırsatta kocaeliyedeorda kardeşlerimizi görmek için raptoriders ailesi olarak zıyaret edicez o zaman pişmaniyenizide yeriz![]()
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
XL650 TRANSALP 2006
ANKARA
B Rh (+)walla bana pişmaniye demeyin ta fizana bile gelirim
plaka: 06 DV 656
yer : GOP/SİNCAN/ANKARA
kan : B Rh +
nick : aslanburclu
Suzuki Burgman 400
İstanbul
0 Rh (-)Herkese bin teşekkür, inanılmaz güzeldi, yarına daha da büyüğünde görüşmek üzere inşallah![]()

Yamaha XVS 1300 A Midnightstar
İsntabul - Sancaktepe
B Rh (+)Arkadaşlar bugun düzenlediğimiz terore dur korteji atv ana haberde cıktı
RaptorRiders bir çığ gibi büyümeye devam ediyor
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)