Biz Admin çalışıyor diyoruz ama asıl firstlady çalışıyor. Baştan sona görüntülemiş geziyi. Eline sağlık sevgili Gülçin...
Resimlere bakınca hakikaten tekrar yaşadım dünü... Çok güzeldi. Bu artık gelenek olur gibi geliyor bana....
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Biz Admin çalışıyor diyoruz ama asıl firstlady çalışıyor. Baştan sona görüntülemiş geziyi. Eline sağlık sevgili Gülçin...
Resimlere bakınca hakikaten tekrar yaşadım dünü... Çok güzeldi. Bu artık gelenek olur gibi geliyor bana....
yol yapalım yol
E-250
İstanbul
0 Rh (+)40 motosiklet Bostancı'dan Taksim'e daha iyi götürülemezdi. Sürüşteki hassasiyetimizi tebrik ediyorum. Ve bize el sallayan, korna çalan, alkış tutan insanlar... sayenizde çok iyi motive olduk. Duruşumuzun arkasında sağlam bir güç olduğunu hissettik sayenizde. Ve bildik ki, bir gün gözümüzü kapatıp bir yerlere atlamak, gitmek zorunda kalırsak arkamızdan gelecek onlarcası var.
Dün hiç bağırmadık, slogan atmadık. Çünkü biz herkesin anladığı bir dilden konuştuk.
Yeterli miktarda benzin ve portakal suyuyla Boğaz Köprüsünü havaya uçurabilirsin.
Sabun katarsan, nitrogliserin olur.
(Dövüş Kulübü)
İstanbulKatılan herkese tekrar teşekkürler :love10:
Saat 13:00 kortej hazırlıkları yapılıyor;
Ve işte karizmatik adminimin yakışıklı CBR'ı;
Bu iki kumruya Osman yakıştıhişş Selim'im anladın sen onu ;)
---------------------------------------------------------
13:30 kortej başladı. Ver işte Aybike'nin sanatsal (???) fotolar1) ;
Ve işte Nihat'ın en sanatsal() ) pozlarından biri :love10:
Bir diğer sanatsal doğa fotografı çalışması :D
ve işte memleketimden kopamamamın sebebi, şu güzelliğe, şu kıvrımlara bak yarabbi. bu endamı başka hangi memlekette bulursunuz söyleyin allah aşkına. ve söyleyin yine, bu güzellik uğruna kim canını seve seve feda etmez :love10:
Saat 14:30 Beşiktaş'tayız;
Son olarak, Bağdat Caddesi geçişimiz esnasında yol desteğini bizden esirgemeyen güvenlik güçlerine, ve özellikle de ,bu önemli günde bizimle gaz açarak motorcu dostluğunun çıkar çatışmalarından ne denli uzak olduğunu ispat ettiği için dostumuz John'a teşekkür ederiz.
Saygılarımızla,
:ER: Ailesi Adına
BluesBirader
İstanbulorganizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler.. keyifli bir geziydi, ergün ve benim taksimde işimiz olduğu için ayrılmak zorunda kaldık.
nice beraber sürüşlereee...
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)süper olmuş arkadaşlar gelecektim ama iki ineğin ard arda buzağılaması elimi kolumu bağladı... resimleri görünce kendimi orda gibi hissettim... gülçin eline sağlık..
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
Regal Raptor 250E-9B
Eskişehir
A Rh (+)Raptor camiasına yakışır bir etkinlik olmuş.
Hepinizin yüreğine sağlık...
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Sen gelemezsen biz senin yanına geliriz kardeşim...handojoe Nickli Üyeden Alıntı
Ayrıntılar yakında...
yol yapalım yol
organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkürler.. keyifli bir geziydi, ismail ve benim taksimde işimiz olduğu için ayrılmak zorunda kaldık.
nice beraber sürüşlereee...
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)çok güzel bir etkinliğe hep beraber imza attık arkadaşlar gelen gelemeyen ve yüreği bizle 0olan tüm arkadaşlarlaa süper bişi yaptık
grup sürüşü harika oldu taksim girişimiz ve turumuz harikaydı hepinize teşekkürler arkadaşlar
gülçin ve aybike ellerinize sağlık çok güzel olmuş resimlerde artık ölümsüz oldular bizlerde sağolun elleriniz dert görmesin
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
regal bmw
İstanbul
A Rh (+)çok süper olmuş
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)