yaw ikina tikina 21 motormu ? :(
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
RR 2007
Çanakkale
0 Rh (+)yaw ikina tikina 21 motormu ? :(
DİKİLİ BİR AĞACINIZ VARMI?
TürkiyeARKADAŞLAR SLM BU HAİNCE GİRİŞİMLERDE BULUNAN AMERİKA VE YANDAŞLARI OLAN BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ PKK YI KINAMAK İÇİN BENDE ORDAYIM.LÜTFEN İSMİMİ EKLERMİSİNİZ
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Güncel liste:
1.beykozlu
2.sancezz
3.kinonun ruhu ve yüreği
4. ugurcuk
5.technosat(suat öztürk) kino babanın dediği gibi bedenimle olamazsamda yüreğim ve ruhumla sizinleyim
6. admin+ fırst lady
7.Polat +1
8.MKG
9.Aslanburçlu
10.RızaHoşgör
11-İNCİ
12-yenikoylu_ua+modlady
13-carvalho
14-Okan ve tüm Samsun halkı, yüreğiyle
15-infinitedreams
16-ilkerkoparal
17-Alper_tim
18-doğan
19-Cannibal
20-Agresus
21-atakanbatu.
22-tatar
23-drummer
24-gecee
E hadi gerisi nerde
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
regal raptor 250cc
İstanbul
0 Rh (+)sehıtlerımız ıcın gaz acıcaz ve halen lıstemız kabarmadı haydı dostlar bırakalım o gun ısı gucu takalım bayraklarımızı raptorrıders aılesı olarak motorlarımıza cıkalım yola bu gaz acmak bır kez degıl savas bıtene kadar kanlarımız yerden kalkana kadar devam edıcek haydı bayrakları gorelım :?: :?: :?: :?:![]()
***YOKLUĞUMLA İYİ GEÇİNMEYE BAK ÇÜNKÜ VARLIĞIM ASLA SENİNLE OLMAYACAK***34 PZA 37***0 RH + ***SEYTANIM***
rr dd250
İstanbul
A Rh (+)bende geliyorum pazar calısmıyorum işim vardı ama iptal ediyorum garanti ordayım Allah izin verirse.
1.beykozlu
2.sancezz
3.kinonun ruhu ve yüreği
4. ugurcuk
5.technosat(suat öztürk) kino babanın dediği gibi bedenimle olamazsamda yüreğim ve ruhumla sizinleyim
6. admin+ fırst lady
7.Polat +1
8.MKG
9.Aslanburçlu
10.RızaHoşgör
11-İNCİ
12-yenikoylu_ua+modlady
13-carvalho
14-Okan ve tüm Samsun halkı, yüreğiyle
15-infinitedreams
16-ilkerkoparal
17-Alper_tim
18-doğan
19-Cannibal
20-Agresus
21-atakanbatu.
22-tatar
23-drummer
24-barismert+1
24 olduk hadi hayırlısın 50 ye kadar cıkar işallah
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)İnşallah oda olacak gerçi orda 50 oluruz diger sitelerdende gelecek arkadaşlar var daha siteye gün içersinde giremediği için topiği görmeyenler var
gecee serhat tayfun bull ensari fatih yetkin ismail gençer yeaks ve ismini hatırlayamadığım bir çok kişi var daha
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
rr dd250
İstanbul
A Rh (+)abi en az 50 cıksın burdan herkez iptal etsin işini gelsin GEZMEYE GİTMİYORUZ
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)İstanbul RR
Benim merak ettiğim İstanbul da motosiklet kulüpleri birliğinin düzenlediği 29 Ekim deki motosiklet geçidine ve akşam ki fener alayına neden katılmayı düşünmüyorsunuz da kendi başınıza katılma planı yaptınız. Yanlış anlamadıysam.
Diğer siteler gibi sizlerde gidin RR gurubu olarak yerinizi alın, birbirinizden ayrılmadan etkinliğe devam edin.
Benimki sadece öneri, sürüden ayrılanı kurt kapar.
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Diğerine katılmıyoruz demedik ki. Ben iki aktiviteye de katılacağım. İlk mesajda da yazdım bunu zaten.
29 Ekim Cumhuriyet bayramı ve şehitlerimizi anma iki farklı olay; 29 Ekim'de birinden birinin "aradan çıkartılacak" olması bize ters gelmişti açıkçası. İki duygu yoğunluğunu da kendi ağırlıklarınca yaşatmak istedik.
yol yapalım yol
FZ6 Fazer
İstanbul
A Rh (+)bi arkadaş ta benim adımı yazdırsaydı yaa..
yeri geldiğinde kelebekte oluruz geziyede gelemeyiz ama bu başka bişey ...
yazın benide listeye gerci yazmasanızda ordayım ya...
Jour Ambiguous :evil:
34 VH 7413
541 301 83 62
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)