hoşbulduk arkadaşlar.birkaç soran oldu tamircimisin diye hayır değilim.sadece bu işlere meraklı ve zaman ayıran biriyim.ustamda sevdiğim biri ve böyle işler için dükkanda normal işini bile bırakacak kadarda uçuk .aslında şimdiye kadar pek kayda değer bir iş çıkarmadık,sebebide uygun gördüğümüz bir motor şu ana kadar olmamamasıydı.hem ucuz olucak hem fazla masraf açmıycak hemde ters bişi olursa arkasından ağlamıycaz en önemlisi güzel olucak.mekanik olarak hiç birşey yapmıycaz sadece şasede oynama olucak ve bunun içinde sadece motoru indiricez.gerisi artık sırasıyla ön maşa,arka geniş maşa,ayaklık uzatmaları ki sitede yapan arkadaşı gördüm güzel iş çıkarmış,airbrush izmirde arkadaşım yapıcak,gidon,sinyaller,çamurluk kesim işleri,tek koltuk vs.,aslında zor ve uzun gibi görünsede o kadarda değil.ama tekrar ediyorum bazı aksilikler yüzünden şuan için bu işleri yapmamız askıda ve aldığımız regalide kullanmadığımız ve şu an için işlem yapmayacak olmamız yüzünden satıyorum.

inci hoşbulduk.allah dan saklasın şuan vn800 üm çok sağlıklı.tüm bakımları urla'da rahmetli sabri ustanın orda yapılıyor ( şimdi oğulları ilgileniyor) ki tanıyan duyan bilir nasıl bir yer olduğunu.yaşadığım yer küçük bir ilçe olduğundan genelde uzun yollara çıkarıyorum şehir içindede cup motorum yetiyorda artıyor bile bana

kino;elimizden gelenin en iyisini yapmaya gayret edeceğiz ama şuda varki bu işlerde profesyönel kişi değilim (kendi adıma konuşmak gerekirse) sadece ve sadece bu işlere fazlasıyla meraklıyım eh elimde yatkın sayılır.geri kalan işleride ustam onun eksiklerinide işi bilen kişi-ler yapıcak.amacımız kesinlikle para kazanmak yada birilerine kafa tutmak değil sadece biz elimizden geldiğince birşey yaptık işde buyrun demek.yapılan iş ama iyi olur ama kötü olur fakat bizi mutlu edeceği içimizdeki o aşkı dahada tetikleyeceği kesin.buda bize yeter.

bu arkadaşımın motoru hatda şuan satılık ama tipi artık böyle değil.resimler ilk hali ve bazı eksikleri vardı daha.