dün akşam güzel bi buluşma olduğu kanısındayım
en azından bazı arkadaşlarımız grup sürüşü konusunda uyarmış olduk dimi volkan kardeşim :P
bu akşamki sohbetimizden çok zevk aldım herkese teşekkürler
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
REGAL RAPTOR DD-250-E9
İstanbul
A Rh (+)dün akşam güzel bi buluşma olduğu kanısındayım
en azından bazı arkadaşlarımız grup sürüşü konusunda uyarmış olduk dimi volkan kardeşim :P
bu akşamki sohbetimizden çok zevk aldım herkese teşekkürler
sürmek için yaşa;yaşamak için sür
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)dabiii dabiiiiii... çok feydalı oldu... gecem denizim artık eminimki çoook efendi ve dahi usturuplu kullanıcak makinasını... :P
şaka bi yana özü sözü bir bi toplaşma oldu... azdık ama ne güzel aynı masa etrafında güzel bi özdük... keşke katılım biraz daha olaydı da daha bi keyif alaydık... katılan ve katılmak isteypde gelemeyen herkeslere teşekkürlerrr vesselam....
SSUUUUuuu...!
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)teşşekkurker :Dagresus Nickli Üyeden Alıntı
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
İstanbulGeç katılmama rağmen herhaftaki gibi hoş vakit geçirdim
Sabaha kadar mekanda kaldık Deniz ile birlikte
Cüneyt'in anılarını dinledik bol bol![]()
Cüneyt'in anıları dinlenmez mi yahu ? adam yarı insan yarı Cyborg gibi bir şey.
Yanlız öyle şeyler anlatıyor ki , motora yeni başlayan bir kişinin sevgili cüneyti mutlaka dinlemesi lazım , bir motorcunun YAPMAMASI gereken ne varsa yapmış sevgili cüneyt , ve sonuçlarınıda bizzat kendi vucudu üzerinde gösteriyor.
ve öyle bir anlatım tarzı varki gülmekten yerlere yatıyorsunuz. ne zamanki kolunu bacağını açıyor dehşete kapılıyorsunuz, görmeyenler varsa yolu bakırköye düşen herkez lütfen kendisiyle bir tanışsın.
gelsin gelsin yine binerik tabi motoru olanlar.ben bu kolumla bile bissürü km yaptım pehhh yaniokan Nickli Üyeden Alıntı
motorum olsun yine yaparım
cüneyt ayrı bi adam artık onu dinlemeyi ben şahsen kaldıramıyom zaten gelince kalktım masadan çünkü platinlerim titremeye başlıyor onun yanında.
ama yinede cüneyt masadan uzaklaşınca güzel oldu oturduk konuştuk sohbet ettik eğlendik öğrendik.
bülent yine uyudu bu kadar ...![]()
Aprilia Caponord
İstanbul
A Rh (+)Şimdi gücendim Cüneyte bir defa ektik buluşmayı ondada bütün anılarını anlattımı bize bişi kalmadı mı yani :(
Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)abi yapma yaaaa cüneytte olay bitermi yaaa.. sırf o adamı dinlemek için oraya gitmek onu tanımak lazım :D
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
İstanbulCüneyt efsanedir orda, ben 2 aydır tanıyorum Alpertim e söleyin o anlatsın size Cüneytin muhabbetini
Regal Raptor DD250E
Ankara
A Rh (+)9 Kasım akşamı Bodrum Cafe de toplanmıyormusunuz. Ankara dan Rommel (Bilgehan) iş için İstanbul da, yarın işi bitiyor ve geceye de dönüşü aldı, gelmişken sizlerle de görüşmek ister, ben kendisine Bodrum Cafe nin adresini tarif ettim cuma kşamı gelecek haberiniz ola.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)