olm... akılllı ol.... üzme beni... senin daha önemli işlerin var zati... bak Mevlam böyle uygun gördü, aklın kalmasın diye kimseler gitmiyo... zati hava da patliicakmış... sen missler gibi git ye balığını... başka zaman gideriz inşalah...
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)olm... akılllı ol.... üzme beni... senin daha önemli işlerin var zati... bak Mevlam böyle uygun gördü, aklın kalmasın diye kimseler gitmiyo... zati hava da patliicakmış... sen missler gibi git ye balığını... başka zaman gideriz inşalah...
SSUUUUuuu...!
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+):D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
caponord
Samsun
B Rh (+)hiç sorma Kino dede yavvv.. bi türlü denk getiremedik....en sonunda volkanım gelecek samsuna... :mrgreen:agresus Nickli Üyeden Alıntı
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)Allah nasip ederse gelicem inşallah Okanın gardaşım... seni de alıp mersine inicez sonra beraber... arada Ayhan gomtanımnan Emrah gomtanımıda alıcass... mersinden de artık kıbrıs mı olur, alanya mı olur kaş mı olur bakıcass kısmetse, artık Kino babam nereye derse oraya gidicess...
SSUUUUuuu...!
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)buyrun buyrun hoşgelişleriniz olur inşallah sizleri bekliyorum dostlar...
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
REGAL RAPTOR
İzmir
0 Rh (+)edirneye kadar gitmişken sınır kapısınıda bir iki metre geçseniz yurt dışı gezi olur![]()
kazasız, belasız gidin gelin
resimleri bekliyoruz
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)illegal olarak bir zamanlar çok geçiyorduk yunan üzümleri enfes oluyor...orkun Nickli Üyeden Alıntı
Türkiyegecen hafta bız uc motorlu gıttık cokda guzel oldu gezı detayı www.motogez.azbuz.com da var gıtmeseydık sıze katılırdım arkadaslar.neyse bı dahakı sefere
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)insan uzunköprüye gelirde HANDO yu sormaz mı nerde olsa gösterirler...MKG Nickli Üyeden Alıntı
Türkiyehando kardesım bızımkı cok hızlı bır gezı oldu sadece selımıyeyı zıyert edebıldık bırde yemek yedık o kadar halbuku edırnede gorulecek o kadar cok yer verdı kı bı dahakı sefer sanada ulasırız ınsallah
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)