kelebeklerrrr...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: niye iptal ettiniz yavv... :mrgreen: :mrgreen:
| Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun! |
caponord
Samsun
B Rh (+)kelebeklerrrr...... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: niye iptal ettiniz yavv... :mrgreen: :mrgreen:
OKAN VERİM -1973 -SAMSUN
APRİLİA CAPONORD ETV 1000
APRİLİA PEGASO 650 ie
SUZUKİ AN 125
R1150GS
İstanbul - Ümraniye (Anadolu Yakası)
A Rh (+)ben gitmiom die :D
250 dd e9-b 2007-2009
F650 "99 2009-2010
FZS600 "03 2010-2013
DL650 "05 2013-2014
R1150GS ''00 2014-...
yamaha xvs 535 virago
Edirne
A Rh (+)bugün hava dün gibi ılımandı,
___ŞEHİR KOVBOY'U YOLDA____ YASAL HAYDUT
RR dd 250
İstanbul
0 Rh (+)ben bugün öğlene kadar evde pinekledim.baktım hava güzel .bu fırsat kaçmaz dedim. saat ikiden sonra bayrampaşadan büyükçekmece ye kısa bi yolculuk yaptık, sahilde çay içip geri geldik hava tahmin ettiğimden daha güzeldi çekmecedeyken bu günkü Edirne gezisi keşke iptal edilmeseydi dedim ama akşam üstü dönerken selimpaşanın üstünden kapkara bulutlar geliyordu.Edirneye gitsek yol eziyet olurmuydu bilmiyorum ama hava istanbul içi gezi için süperdi..![]()
En son nehir zehirlendiğinde, enson balık avlandığında ve enson ağaç kesildiğinde..paranın yenecek birşey olmadığı anlaşılacak:(((
İstanbulhandom yüreğine sağılk ......
Gençer : "Edirneye gitsek yol eziyet olurmuydu bilmiyorum ??"
OLMADI !
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)Kelebekler sizi aslında tam motor sürüş havasıydı, kıyafetlerinizi güzel giyip çıkacaktınız.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
BMW GS 1200 ADV
İstanbul
A Rh (+)Müslüm abi, geziyi bir gün öncesinden iptal ettiğimiz için ertesi gün plansız bir iş yapmak istemedik. Dediğin gibi güzel bir gündü. Yine de kendimce yol yaptım ben, Pazar'ı boş geçirmemek adına.
Ama imalardan anlaşıldığına göre Ergün'le İsmail yapmışlar geziyi. İşte gerçek motorcular... Vaaay !!!!
yol yapalım yol
Regalraptor 250 CC
İstanbul
B Rh (+)İzmit körfez yarışlarına gelseydiniz keşke, çok zevkli geçti.
NERDE BİR MOTORCUNUN BAŞI SIKIŞSA MÜSLÜM BABAYI ARAR 0532 228 08 59
Suzuki GSF600 BanditS
İstanbul
B Rh (+)ah be babacım... sordumdu da sana gidicen mi diye??... gittiğini bilsem valla gelirdim...müslüm baba Nickli Üyeden Alıntı
SSUUUUuuu...!
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)