Kullanıcı Adı: Şifre: - Şifrenizi mi Unuttunuz?
Raptor Riders'a Henüz Üye Değil misiniz? Lütfen Kayıt Olun!
Sayfa 4 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu
Toplam 51 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 40 arasi kadar sonuc gösteriliyor
    Alıntı getto Nickli Üyeden Alıntı
    valla bak be ngaza geldim bir hışımla bütün paramla regal aldım...ha pişmanmıyım değilişm ama şimdiki kafam olsa 2 ay daha bekler intruder falan alırdım fiyatları düştü...bence bekle

Zaten bekleyerek ancak Regal Raptor alabiliyoruz :D İntruder hayal şu an için.

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    Alıntı gezgin murat Nickli Üyeden Alıntı
    Alıntı okan Nickli Üyeden Alıntı
    bütçenin yettiği makinayı al kardeşim... keeway ları bilmem ama motor şans işi...
    Ben buna katılmıyorum motor şans işi deyil abicim hepimiz motorcu adamız tamam aramızda motordan anlamayanda olabilir bunada bişey dedigimiz yok anlayan bir kimsedemi yok içinizde bak ne güzel orda bodrum cafeniz varmış orda elbet bir abimiz veya bir kardeşimiz yardımcı olur MOTOR ŞANS İŞİ DEYİL kesinlikle katılmıyorum APRON83 dedigi gibi bekleme imkanın vede büççen el veriyorsa benimde tercihim REGAL derim 250 cc bence tam sanada yeter bendede 150 cc capper var bana yetiyor ayrıca motorcu adamda cc sınırı yoktur bunuda unutma 150 derken yok 250 olsun dersin yok 500 olsundersin hep cc olsun dersin onun için bu işin sonu yokkk neden ben motorumu 1000 kmde 2.el aldım şimdi 16.700 kmde hatta ve hatta kino babaya sorun muratın motoru hiç tamire girdimi bu süre içinde oda çin malı olmasına ragmen motor üstü kapalı bir kutu deyil bakarsın baktırırsın sürersin sürdürürsün ne oldugu çıkar karşına AMAN DİKKAT:en büyük dikkatin sakın kazalı olmasın ozaman hapı yutarsın ocagına incir agacı diker ozaman o motor forumda bir arkadaşımız yazmış 90 nı geçmez yok öyle bişey motor devrinde vede randımanlı bir şekilde açılırsa sürata ibrenin sonunu görürsün yok ben randımanlı vede devirli kullanamam dersen ozamanda tamirhanenin yolunu görürsün burda 5 arkadaşımda var keeway hatta resimleri duruyorsa yükleyeyim hepside çok memnun artı bunlar çin malı deyil bilgine sana bir kardeş tavsiyesi baktır gösttert korkmadan bin devirli vede kasklı olmak şartıyla FARINDA YOLUNDA AÇIK OLSUN
    motosikletde şans ... otomobilde şans..hayyatta bunu ispatlıyacak birçok anım oldu....yazmakla bitmez...
    ön ve arka freni kampana olan ve ön fren sıkıldığında geri salmayan bi motorla bi seferde 5000 km den fazla yol yaptım... o zamanlar ehliyet sormak polislerin bile aklına gelmiyodu...durdurdukları zaman çat pat ingilizce muhabbet etmek istiyolardı taaki biz selamun aleyküm diyene kadar.. :| neyse uzun hikaye ...o motorla o kadar yolu yaptım sadece 2 sefer lastiğim patlamıştı...ben hala motor almanında pinmeninde şans olduğuna inananlardanım...kim ne derse desin
    ..
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

gezgin murat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

murat özdemir
    Serbest Meslek
     zealsun chopper
     İçel-Mersin
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    3
    [quote="okan"]
    bütçenin yettiği makinayı al kardeşim... keeway ları bilmem ama motor şans işi...
    motosikletde şans ... otomobilde şans..hayyatta bunu ispatlıyacak birçok anım oldu....yazmakla bitmez...
    ön ve arka freni kampana olan ve ön fren sıkıldığında geri salmayan bi motorla bi seferde 5000 km den fazla yol yaptım... o zamanlar ehliyet sormak polislerin bile aklına gelmiyodu...durdurdukları zaman çat pat ingilizce muhabbet etmek istiyolardı taaki biz selamun aleyküm diyene kadar.. :| neyse uzun hikaye ...o motorla o kadar yolu yaptım sadece 2 sefer lastiğim patlamıştı...ben hala motor almanında pinmeninde şans olduğuna inananlardanım...kim ne derse desin
    ..
    okan abicim ozaman senin kaderin çok tersmiş be abicim ben 14 senedir motora binerim wallahi daha bir aksilik beni bulmuş deyil alırım ama alana kadarda karşı tarafında canı çıkar sordugum sorular aldıgım cevaplar benim yorumlarım derken birde çok araştırırım almadan önce anladıgım kısımlara ben bakarım anlamadıgım kısımlarada gerçekten usta gibi ustayada baktırırım bence şans işli deyil kusura kalma size katılamıyacam bu konuda bu konuyuda unutma ALLAH nasip ederde kurbanda oraya gelince bizzat sizinle sıcak diyaloglara girmek isterim bu konu hakkında belkide benden bile profisyonel olabilirsin ama elbette biz insan oglu muakkat gözümüzden kaçan ince hesaplarımızda vardır unutma bu konuyu abicim SAYGILARIMLA

Duhan MALÇIK
    Mağaza Yöneticisi
     Cbf 250
     Yalova
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    walla arkadaşım seni anlıyroum..bende üniversite öğrencisiyim ne zamandan beri bakıyorum ama para denk gelmiyor..yazın çalışıyorum şu andada burs parasından ne kalırsa onu biriktiriyorum..bendede senın civarında bütçe var..ehliyet alacam inşallah aralıktaki sınavı geçersem..motor alcamda önce bi deri ceket sonra bi kask dizlik derken para kalmayacak bana işte:D..keeway en iyiysi(param ona yettiği için))..yalovada oturuyorum ve motorla gezilecek çok yer var ahh ahhh...
    GuŞum+Ben=OH İşTe hayat...

okan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

okan verim
    Tekstil
     caponord
     Samsun
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    2
    [quote="gezgin murat"]
    ..
    okan abicim ozaman senin kaderin çok tersmiş be abicim ben 14 senedir motora binerim wallahi daha bir aksilik beni bulmuş deyil alırım ama alana kadarda karşı tarafında canı çıkar sordugum sorular aldıgım cevaplar benim yorumlarım derken birde çok araştırırım almadan önce anladıgım kısımlara ben bakarım anlamadıgım kısımlarada gerçekten usta gibi ustayada baktırırım bence şans işli deyil kusura kalma size katılamıyacam bu konuda bu konuyuda unutma ALLAH nasip ederde kurbanda oraya gelince bizzat sizinle sıcak diyaloglara girmek isterim bu konu hakkında belkide benden bile profisyonel olabilirsin ama elbette biz insan oglu muakkat gözümüzden kaçan ince hesaplarımızda vardır unutma bu konuyu abicim SAYGILARIMLA
    yavv ben burada şansızlıktan hiç bahsetmemişimki :mrgreen: sen nerden çıkardın kaderin tersmiş diyon olm... :mrgreen: gözünle oku .. ii oku ... :mrgreen:
    OKAN VERİM -1973 -SAMSUN

APRİLİA CAPONORD ETV 1000
    APRİLİA PEGASO 650 ie
    SUZUKİ AN 125

3.000 Lira civarı bir Regal Raptor bulursam alabilirim , ancak bir bölümünü peşin bir bölümünü kredi kartı ile ödeyeceğim.Umarım denk gelir bu şartlarda bir motor.

yenikoylu_ua - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Kubilay BURSALIOĞLU
    Serbest Meslek
     Aprilia Caponord
     İstanbul
    Beğenmiş
    0
    {vb:rawphrase post_thanks_times_post, 4
    Valla 3000 e motor kesin bulursunda kredi kartı işin içine girince bi bayiden filan alman lazım inşallah en kısa zamanda olur
    Mesele Motor kullanmak değil YEĞEN Mesele Çevrendekileri düşünerek kullanmak !!!

Evet işin içine kredi kartı girince 2.el bulmak zorlaşıyor.Bakalım , çıkmadık candan ümit kesilmez.

snakesawar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

tuncay öztürk
    Öğrenci
     Keeway ARN125
     Kocaeli
    Beğenmiş
    0
    Beğenilmiş
    0
    Alıntı Batis Nickli Üyeden Alıntı
    Evet işin içine kredi kartı girince 2.el bulmak zorlaşıyor.Bakalım , çıkmadık candan ümit kesilmez.

ama ben bazen görüyorum sanki ssahibinde.comda yoksa ben mi yamuluyorum
    istikbal göklerdedir !!!

34 VSU 70

Haklısın bazen oluyor , motosiklet mağazasında 2.el motor olunca o zaman kredi kartına taksit yapma imkanı oluyor , ancak sahibinden olduğu zaman bu pek mümkün değil.

Sayfa 4 Toplam 6 Sayfadan BirinciBirinci ... 23456 SonuncuSonuncu

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)